12 órás műszakos munkarend mennyire fárasztó?
Találtam egy melót,5 nap 12 óra,majd 5 nap szabad.
A sok szabadnap miatt vált szimpatikussá,de ugyanakkor félek,hogy az 5 munkanapot mennyire fogom tudni elviselni.
Hozzáteszem sose dolgoztam 12 órában folyamatosan,csak egyszer-egyszer.
Nyomdai munkáról van szó,ami többségében álló,vagy mászkálós,de elvileg elég sok szünetet adnak,óránként 20 percet.
Szerintetek ez így elviselhető lenne?
Na, ez jó hír.
Kíváncsi vagyok hosszútávon mi lesz.
Az ejszakazas biztosan durva, de engem vigasztalna, hogy utána 1 nap alvás és 4 nap szabiii
Most így estére már igencsak fáj a hátam...De már csak 1 nap szerencsére!
Az éjszakát van aki jobban szereti a munkatársak közül,majd meglátom,hogy nekem mennyire fog bejönni :)
Közben megjártam az éjszakás műszakot is...hát az borzasztó...
Rendesen hányingerem van,ha nappal alszom.Alig térek magamhoz,ráadásul 2 nap alatt összesen 4 óra hosszát aludtam.
Nem tudom mi lesz,de ez így ultra gáz...
Nappalosban semmi gond nem volt .
Igen,épp ezt mondja férjem is.8 órában még oké lenne,de 12-ben marha hosszú az éjszaka.Nekem meg egyébként is alvás zavaraim vannak.
Tegnap ráadásul álltak a gépek áramszünet miatt,ezért sétálgatnom kellett kint az udvaron,hogy ne álmosodjak el.
Hát....nem tudom hogy lesz,erősen gondolkodom...
Sajnos nem lehet csak nappalosban csinálni,muszáj vállalni az éjszakát.
Majd meglátom mi lesz...
Melatonint próbáld ki, nekem segít, mert nehezen alszom el, főleg ha tudom, hogy aludnom "kell".
DM-ben is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!