12 órás műszakos munkarend mennyire fárasztó?
Találtam egy melót,5 nap 12 óra,majd 5 nap szabad.
A sok szabadnap miatt vált szimpatikussá,de ugyanakkor félek,hogy az 5 munkanapot mennyire fogom tudni elviselni.
Hozzáteszem sose dolgoztam 12 órában folyamatosan,csak egyszer-egyszer.
Nyomdai munkáról van szó,ami többségében álló,vagy mászkálós,de elvileg elég sok szünetet adnak,óránként 20 percet.
Szerintetek ez így elviselhető lenne?
Abbol az 5 szabadnapbol 1 fixen elmegy az alvasra.
Harmadik napodon pedig felkotned magad, es varnad a 5. Nap veget.
Mellette 5 napig nem lenne eleted, csak alvas es munka, nekem nem erne meg.
Igen,én is ezen filózok...
Viszont az előző munkahelyemen meg az utazási körülmények voltak annyira rosszak,hogy 8 órás munka után is estére értem haza,csak utána mindössze 2 pihenőnapom volt...tehát ezeket a dolgokat próbálom összevetni...
Pedig én arra szavazok, hogy inkább 5 nap kemeny meló és utána pihi.
Nekem katasztrófa az irodai munkarend, főleg, hogy ingázom.
H-P reggeltől estig, 0 szabadidő.
Szombat elmegy a mosassal, takaritassal, pihenessel és ott a vasárnap.
Te esetedben ugyanúgy 5 nap kuka, de utána 5 napból csak 1 megy el kB haztartasra.
Másrészt van előnye a hétköznapi szabadnapnak:
- lehet ügyet intézni szabadság nélkül
- nem kell tömegben boltba menni
En az irodai munkarendet, a 3 muszak 8 orat, folyamatos 12 orat is csinaltam.
Nekem a 10 nap 24 ora jon be. Termeszetesen a munkahelyen, este 9 es reggel 5 kozott tudok rendesen aludni.
20 napom szabad.
Bar nekem cel, hogy ez mellett programozzak.
3-as,4-es,igen...ha heti 5 napot dolgozom 8 órában ingázva,ugyanott vagyok,csak akkor 2 szabadnapom van,ami nudli,viszont 5 nap egy közeli munkahelyen hosszúzva ,és utána 5 nap pihi,ami alatt egy nyaralást is be tudok iktatni,már elég baráti...
Teszem hozzá főnök azt mondta,hogy óránkét 20 percet lehet szünetelni,amit ha lebontok,akkor mindjárt csak 8-9 óra aktív munkavégzés legrosszabb esetben.
Nem dolgozom vegig a 24 orat.
12 ora nyugis munka irodaban. 4 ora film, tanulas, zene, 8 ora alvas.
Ne kanyaroldjunk el az eredeti témától,mert az offolásnak minősül,és ha az admin észreveszi,akkor pár komment törölve lesz.
Tehát kíváncsian várom az adott kérdéseihez a hozzászólásokat!
Sok kamu :D 24/48 nem erről szól, vagy akkor te valami puncsos pa.razst vagy aki helyett másnak kell dolgoznia amíg te játszol, tanulsz és alszol, tök korrekt, legalább ne dicsekednél azzal mekkora tróger vagy!
5 nap 12 óra egymás után iszonyatos fárasztó! Nem tudom, hogy ezt én vállalnám e. Nálunk a kovid alatt 3 nap 12 óra 1 nap pihi, 3 nap 12 óra, 7 nap pihi volt és a pihenős héten volt 1 nap túlóra aki akart mehetett amikor a másik csoportnak volt az 1 napos pihenője. Azért az így vállalhatóbb volt ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!