Miért hír hogy a közmunkások sok év után párezres emelést kaptak? Én sok év után párezres emelést SE kaptam-akkor én is portálcímlapon lehetek?
Figyelt kérdés
Sok év után most először párezer forintos béremelést kaptak a közmunkások
hát én még párezret SE kaptam , 5 év óta egy fillért se
belőlem is címlap lesz?
2021. júl. 5. 14:13
21/28 anonim válasza:
Igen jól kereshettél 5 éve, ha folyamatosan csökken a béred és még mindig minimálbér felett vagy. :D
22/28 A kérdező kommentje:
" ha folyamatosan csökken a béred „
Hol írtam én ilyet? Idézd már be.
2021. júl. 5. 15:09
23/28 anonim válasza:
"ÉVEKKEL EZELŐTT NEM ÍRTAM ALÁ A SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁST ÉS AKKOR IS VÁLTOZOTT A BÉREM (LEFELÉ)!"
A minimálbért minden évben emelik és mindig nem érte el a tiédet, úgy hogy még csökkent is a tiéd közben. Túl voltál fizetve.
24/28 A kérdező kommentje:
És az egyszeri bércsökkentés az mióta FOLYAMATOS?
2021. júl. 5. 15:36
25/28 anonim válasza:
Ha nem növekszik a béred, akkor csökken. Inflációról hallottál már?
26/28 anonim válasza:
Küldd el a történeted a portáloknak, hátha lehozzák. Különben honnan tudnák hogyan alakul a fizetésed? A tiéd nem nyilvános, mint a közmunkásoké.
27/28 A kérdező kommentje:
"Ha nem növekszik a béred, akkor csökken. Inflációról hallottál már?"
Nem REÁLBÉR csökkenésről beszélünk.... egyébként meg mi az hogy ha nem nő akkor csökken...
MADÁR. A kettő között van a stagnálás. MADÁR.
2021. júl. 5. 16:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!