Érettségim van plusz 3622/15 FEOR számú kereskedelmi ügyintézői végzettségem. Ezzel hol lehet elhelyezkedni? Milyen munkakörben?
Szerintem kereskedelemben, vagy gyárakban különböző áru/anyaglogisztikai területeken.
De esélyes hogy ez mellé még elvárás lesz az erős legalább angol nyelvismeret szóban írásban, excel access erős ismerete, illetve a vállalatirányítási rendszer ismerete amit a cég használ.
Ha van kapcsolatod, szülőkön, testvéren, ismerősökön keresztül akkor simán valamilyen irodai, logisztikai munkára is be tudnak juttatni, asszisztens vagy anyagbeszerző, stb. aztán meg munka mellett erősen ajánlom a továbbtanulást és egy idegen nyelvet, az idegen nyelvet mindenképpen.
Ha nincsen kapcsolatrendszered, akkor az előttem szólókkal kell együtt értenem, hogy sajnos ezt még kevésnek érzem. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de rendkívül nehéz elhelyezkedni, nem valószínű az elhelyezkedés.
Viszont bolti eladónak (Lidl, Tesco) vagy talán még bankba pályakezdőknél is elegendő lehet vagy nem is kell ilyen végzettség.
Ilyeneket nézegetek: [link]
Természetesen a tanulás alap, nincs megállás csak most ez van.
Ahogy látom az elvárások illeszkednek a jelenlegi képességeiddel, én nem dolgoztam értékesítőként, azt tanácsolom mindenképpen kérdezz körbe és kutakodj, nézz utána a cégnek és a munkának mi is az. Ha valamilyen munkahely nem tetszik, addig ne hagyd ott amíg nincs másik.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!