Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségim van plusz 3622/15...

Érettségim van plusz 3622/15 FEOR számú kereskedelmi ügyintézői végzettségem. Ezzel hol lehet elhelyezkedni? Milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy sima eladó cucc és kész, semmi több?:/

ma 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kereskedelemben, vagy gyárakban különböző áru/anyaglogisztikai területeken.

De esélyes hogy ez mellé még elvárás lesz az erős legalább angol nyelvismeret szóban írásban, excel access erős ismerete, illetve a vállalatirányítási rendszer ismerete amit a cég használ.

ma 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel sehol!
ma 17:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló: Ha semmi érdemlegeset nem tudsz válaszolni akkor inkább csitu és igyál egy teát vagy hipót.
ma 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok és a realitást mondom! Szerinted ezzel a végzettséggel mit tudsz kezdeni? Komolyan kérdezem! Szerinted kinek kell ker-i ügyintéző? Ezt is komolyan kérdezem. Attól hogy van egy szakmád, nem jelenti azt, hogy kelleni is fogsz a szakmáddal. Gondolom 25 alatti vagy. Majd hamarosan szembe jön veled a kemény valóság a munka világából.
ma 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja és az igyál hipót beírasod pedig megmutatta a jellemed is. Örülj ha ilyen jellemmel kukasnak felvesznek, nemhogy olyan helyre, ahol emberekkel kell foglalkoznod. Alkalmatlan vagy rá.
ma 18:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Attól még mert te így -ilyen negatívan- gondolod attól még nincs így, de legyen igazad és további szép estét.
ma 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Te is negatívan látod. Ha nem így lenne, nem tetted volna fel ezt a kérdést. Neked is szép estét!
ma 18:21
 8/11 anonim válasza:
100%

Ha van kapcsolatod, szülőkön, testvéren, ismerősökön keresztül akkor simán valamilyen irodai, logisztikai munkára is be tudnak juttatni, asszisztens vagy anyagbeszerző, stb. aztán meg munka mellett erősen ajánlom a továbbtanulást és egy idegen nyelvet, az idegen nyelvet mindenképpen.

Ha nincsen kapcsolatrendszered, akkor az előttem szólókkal kell együtt értenem, hogy sajnos ezt még kevésnek érzem. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de rendkívül nehéz elhelyezkedni, nem valószínű az elhelyezkedés.

Viszont bolti eladónak (Lidl, Tesco) vagy talán még bankba pályakezdőknél is elegendő lehet vagy nem is kell ilyen végzettség.

ma 18:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Ilyeneket nézegetek: [link]

Természetesen a tanulás alap, nincs megállás csak most ez van.

ma 18:54
 10/11 anonim válasza:
100%

Ahogy látom az elvárások illeszkednek a jelenlegi képességeiddel, én nem dolgoztam értékesítőként, azt tanácsolom mindenképpen kérdezz körbe és kutakodj, nézz utána a cégnek és a munkának mi is az. Ha valamilyen munkahely nem tetszik, addig ne hagyd ott amíg nincs másik.

Sok sikert kívánok!

ma 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!