Ha 4 éve be vagyok jelentve egy olyan céghez ahol csak interjúztam azzal mit lehet kezdeni?
Miből éltél az elmúlt 4 évben?
Dolgozol tovább feketén és minden oké.
"Nincs ügyfélkapum de 99% biztos vagyok hogy a cég bejelentett úgy hogy egy percet nem dolgoztam ott és a beléptetésre sem mentem el."
Már csak az a kérdés, hogy kinek utalták havonta a munkabéredet. Gondolom, hogy a bérszámfejtő kolléga saját számlájára.
Nem lenne egyedi az eset, láttunk már hasonlót, nem is olyan régen bukott le egy...
Ha munkáltató fizeti a TB-ben nem keletkezhet túlfizetés, mert törvényileg meghatározott adott bér után hány % levonás megy TB-re.
Valaki biztos fizette a havi TB-d, hisz másképp nem lehet túlfizetés, de tuti nem ez, vagy másik cég.
Reálisabb, hogy valaki rokon/barát inkább utalgatott, hogy a gyógyulásod idején legyen TB-d, és nála szaladt meg az utalások összege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!