Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 4 éve be vagyok jelentve...

Ha 4 éve be vagyok jelentve egy olyan céghez ahol csak interjúztam azzal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
4 éve egy nagy céghez amit nem neveznék meg elmentem egy online interjúra ahol felvételt nyertem. El kellett volna menjek egy beléptetésre kb 70-80km re az én lakhelyemtől. Sem a beléptetésre nem mentem el, sem munkaszerződést nem küldtem vissza. Egyedül a bejelentéshez való adatimat küldtem el. Egészségügyi és mentális problémák miatt most jutottam el oda hogy az elmaradt ügyeimet intézzem és észrevettem hogy nemhogy tb tartozásom de még túlfizetésem van. Nincs ügyfélkapum de 99% biztos vagyok hogy a cég bejelentett úgy hogy egy percet nem dolgoztam ott és a beléptetésre sem mentem el. Ilyenkor mi a teendő?

ma 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Miből éltél az elmúlt 4 évben?

Dolgozol tovább feketén és minden oké.

ma 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

"Nincs ügyfélkapum de 99% biztos vagyok hogy a cég bejelentett úgy hogy egy percet nem dolgoztam ott és a beléptetésre sem mentem el."

Már csak az a kérdés, hogy kinek utalták havonta a munkabéredet. Gondolom, hogy a bérszámfejtő kolléga saját számlájára.

Nem lenne egyedi az eset, láttunk már hasonlót, nem is olyan régen bukott le egy...

ma 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkáltató fizeti a TB-ben nem keletkezhet túlfizetés, mert törvényileg meghatározott adott bér után hány % levonás megy TB-re.

Valaki biztos fizette a havi TB-d, hisz másképp nem lehet túlfizetés, de tuti nem ez, vagy másik cég.

Reálisabb, hogy valaki rokon/barát inkább utalgatott, hogy a gyógyulásod idején legyen TB-d, és nála szaladt meg az utalások összege.

ma 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Aktiváld az ügyfélkapud és nézd meg.
ma 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!