Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem rúgja már ki a...

Miért nem rúgja már ki a főnököm a munkatársamat?

Figyelt kérdés
A munkatársamra legjellemzőbb, hogy minden munkát rám hagy, azzal, hogy Ő ezt nem tudja, mert új. 4 hónapja dolgozik nálunk, ha véletlenül csinál is valamit, tutira elrontja, hibát hibára halmoz, győzőm kijavítani. Szóltam már többször a főnöknek, mindíg azt mondta, hogy még bele kell jönnie. Mikor megemlítem, hogy nekem 3 nap kellett, megjegyzi, hogy ........ Ön teljesen más! és nem változik semmi.
2008. dec. 8. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ahogy írtam már a fönöknek miért kellene tudnia olyan dolgokat amibe igazán nem is lát bele. ö azt látja azért munka meg van, a gizike meg legyen kicsit toleránsabb és segitsen többet az újnak. ez mehet évekig úgy hogy te nyögdécselsz a fönkönek ö meg magában egyszerüen elintézi majd a Gizi segít. beosztott és fönök is voltam /vagyok tudom hogy egy fönök sem figyelhet minden nyavajgásra. ha ez Gizi részéröl egy komoly elbeszélgetés lenne a fönökkel és nem nyavajgás csak akkor a fönök átgondolná, és lehet azt mondaná hogy váltsatok. de addig hülye lenne kirugni valakit akivel m´ár hónapok óta bajlodtok és azért a munka valahogy még is el van intézve és megfelelö. egy új ember beállítása sokkal nehezebb azt csak akkor éri meg ha tényleg annyira fos az új kolléga.
2008. dec. 9. 10:46
 12/12 anonim válasza:
Azért nem rúgja ki, mert Te olyan hülye vagy, hogy megcsinálod a munkáját. A főnököt nem érdekli, hogy hogyan van kész a munka. (elnézést a durva jelzőért, de talán ez neked is eszedbe jutott).
2010. szept. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!