Miért nem rúgja már ki a főnököm a munkatársamat?
Figyelt kérdés
A munkatársamra legjellemzőbb, hogy minden munkát rám hagy, azzal, hogy Ő ezt nem tudja, mert új. 4 hónapja dolgozik nálunk, ha véletlenül csinál is valamit, tutira elrontja, hibát hibára halmoz, győzőm kijavítani. Szóltam már többször a főnöknek, mindíg azt mondta, hogy még bele kell jönnie. Mikor megemlítem, hogy nekem 3 nap kellett, megjegyzi, hogy ........ Ön teljesen más! és nem változik semmi.2008. dec. 8. 18:02
11/12 anonim válasza:
ahogy írtam már a fönöknek miért kellene tudnia olyan dolgokat amibe igazán nem is lát bele. ö azt látja azért munka meg van, a gizike meg legyen kicsit toleránsabb és segitsen többet az újnak. ez mehet évekig úgy hogy te nyögdécselsz a fönkönek ö meg magában egyszerüen elintézi majd a Gizi segít. beosztott és fönök is voltam /vagyok tudom hogy egy fönök sem figyelhet minden nyavajgásra. ha ez Gizi részéröl egy komoly elbeszélgetés lenne a fönökkel és nem nyavajgás csak akkor a fönök átgondolná, és lehet azt mondaná hogy váltsatok. de addig hülye lenne kirugni valakit akivel m´ár hónapok óta bajlodtok és azért a munka valahogy még is el van intézve és megfelelö. egy új ember beállítása sokkal nehezebb azt csak akkor éri meg ha tényleg annyira fos az új kolléga.
12/12 anonim válasza:
Azért nem rúgja ki, mert Te olyan hülye vagy, hogy megcsinálod a munkáját. A főnököt nem érdekli, hogy hogyan van kész a munka. (elnézést a durva jelzőért, de talán ez neked is eszedbe jutott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!