Miért teszi velem azt a főnököm, hogy készenlétben tart szabadnapon is és FELESLEGESEN?
megbeszéltük, dolgozom hétvégén is, annyira határidős munkák vannak, megbeszéltük reggel rendelkezésemre bocsátja a technikai feltételeket és a pontos infokat.
nos 13 órakor még én hívom fel, hogy akkor mikor kapom már meg, mikor kezdjem a munkát.
á. mindjárt visszahív...
azóta is várom, várom....
ok, lehet rengeteg a dolga, vagy akármi, de könyörgöm, ember vagyok én is!
egésznap nem terveztem be semmit (szabadnapon!!!!)
egyfolytában feszülök a telefonra, ugrásra készen
ez a napom!!
mit tehetek én, mint alázatos munkavállaló?
Alázat, minek?Seggbe kellene az ilyet rúgni.Mit képzelnek ezek a munkáltatók magukról?Már kezdem úgy látni, hogy passzióból csesznek ki az emberrel, ahol csak tudnak.
Az is tény, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy a dolgozó is ember , nem pedig madzagon rángatható majom, akinek lelkiismeret furdalás nélkül tönkre kell tenni a szabadnapját is.Semmi komolyság, semmi korrektség nincs ezekben.Ugyanilyen hozzáállást érdemelnek.De bezzeg ha a munkavállaló hezitál vagy késik, akkor már nagyon sír a szájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!