Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem rúgja már ki a...

Miért nem rúgja már ki a főnököm a munkatársamat?

Figyelt kérdés
A munkatársamra legjellemzőbb, hogy minden munkát rám hagy, azzal, hogy Ő ezt nem tudja, mert új. 4 hónapja dolgozik nálunk, ha véletlenül csinál is valamit, tutira elrontja, hibát hibára halmoz, győzőm kijavítani. Szóltam már többször a főnöknek, mindíg azt mondta, hogy még bele kell jönnie. Mikor megemlítem, hogy nekem 3 nap kellett, megjegyzi, hogy ........ Ön teljesen más! és nem változik semmi.
2008. dec. 8. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Mert ha te megcsinálod, kijavítod helyette akkor hiába szolsz neki csak azt látja a fönköd hogy a munka elvégezve.

èn nem csinálnék meg semmit, ha nem tudja akkor mond a kollégádnak hogy gondolkodjon, mert te többet nem segítesz, ha nem fogja tudni vagy elrontja akkor az az ö baja. ismerös helyzet.

2008. dec. 8. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha szól a főnöknek, hogy ez, meg az nem megy, a főnök reakciója az, hogy hagyja, majd a ........ megcsinálja. Azaz én majd megcsinálom.
2008. dec. 8. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Valoszinu hogy te sokkal hamarabb megtanultad a munkadat,legy turelmesebb vele es csak akkor segits ha nagyon nem megy neki.Ha nem ronda fajta akkor megerdemli a segitseget.Lehet hogy kozelebbi kapcsolatban van a fonkkel netan rokon,azert olyan elnezo vele.
2008. dec. 8. 19:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Tutira nem rokon és semmi közelebbi kapcsolat nincs köztük, tudnék róla. Segítenék, de már unom, mikor tizedszer ugyanazt nem tudja. A férjem szabadnapomon kikapcsolja a telefonom, mert folyton csörög és már Ő is unja, hogy már megint mit szúrt el?
2008. dec. 8. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

a baj hogy a fönködnek sokkal egyszerübb ezt a kérdést így megoldani mint hogy ezzel az emberrel leülni elbeszélgetni.´

én a helyedbe elkezdeném ´rini a konkrét szitukat, dolgokat amit elrontott és napra lebontani hogy ha egy hónap múlva igazábol és komolyan leüljek a fönökkel beszélni. így egy konkrét adatot tudsz elé rakni hogy mi a bajod vele min kellene válltoztatni a fönködnek mit kellene a kollégádnak mondani. mert ugye csak nem mondhatja azt a fönköd neki hogy mert a gizi azt mondta hogy nem tudod...

szóval állítsd tények elé a fönköd. és mond meg komoly hangon bemenve hozzá hogy mi nem tetszik neked.

2008. dec. 8. 20:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszoló gondolatát megfogadom és mostantól listázom a m.társam hülyeségeit.
2008. dec. 8. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
4 hónap az borzalmasan sok, aki ennyi idő alatt nem érzi egy munka lényegét, az soha nem fogja.légy határozottabb, utasítsd vissza, hogy nincs időd más helyett is dolgozni,vagy kérj ezért magasabb juttatást
2008. dec. 8. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy közvetlen kapcsolat nincs, csak papával, mamával, szomszéddal, stb jó a viszony :S

4 hónap alatt nem belejönni valamibe, az egy dolog, lehet ilyen, bár én nem alkalmaznék ilyen embert. De hogy meg sem próbálja megcsinálni??? Na az már lustaság. Így értem, hogy miért nem jön bele. Esetleg ha van olyan, ami egyértelműen a kolléga munkája lenne, hagyd, ne csináld meg, majd amikor baj van, akkor hátha... (Csak nehogy téged rúgjon ki érte :S)

2008. dec. 9. 08:01
 9/12 anonim válasza:
100%

....szerintem lehet, hogy mégis valami ismerettség áll a háttérben, amit nem vernek nagydobra...

Amúgy milyen munka? Én szívesen mennék a helyére :-)

...épp állást keresek

2008. dec. 9. 09:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Tutira nincs semmi ismeretség, semmi kötődés a főnök és a nő között. Ismerem a főnököt, a családját, a barátait 4 éve.

Ez egy összetett munkakör. Egy kis Hotel***, recepciós állás, étkeztetéssel, értékesítéssel egybekötve.

2008. dec. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!