Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért fizeti ki a cég a...

Miért fizeti ki a cég a fizetést részben utalva részben kp-ben? Miért nem utalja az egészet? Állítólag nincs elég pénz a céges számlán-ki hiszi ezt el?

Figyelt kérdés
Nincs pénz a számlán de kp az van. De ha kp van, miért nem teszi be a bankba és akkor lesz pénz a számlán.... csak nem végrehajtás alatt áll a céges számla? mert akkor már értem miért nem helyeznek el rajta pénzt-egyből vinné a végrehajtó.
2021. máj. 26. 09:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tedd meg, csak szerintem addig próbálj meg szobatiszta lenni, mert kellemetlen ha ott is letolod a gatyád.
2021. máj. 26. 10:24
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Céges számlának többszöröse a költsége mint egy lakosságinak, így ha van kp. logikusabb odaadni, mint befizetni és elutalni.

Gondolom ugyanezt elmondanák, ha valamilyen kulturált formában előadnád ezt a kérdést.

2021. máj. 26. 10:26
 23/35 A kérdező kommentje:

" így ha van kp. logikusabb odaadni, mint befizetni és elutalni."

Ühüm. VILÁGOS. Kár hogy előtte ÍRÁSBAN SZERZŐDÉSBE FOGLALTAN megegyeztünk a bérfizetés MÓDJÁRÓL! SZERZŐDÉSBE FOGLALTAN! hm?

Na?

Erre is lesz valami nagyon okos?

Miért olyan marha nehéz kimondani hogy a trágya cég azért fizet kp-ban kézbe mert annak semmi nyoma és nem kell utána járulékot fizetni? Hm?

mi ebben olyan nehéz?

2021. máj. 26. 10:29
 24/35 A kérdező kommentje:
ezt úgy hívják hogy ADÓCSALÁS.
2021. máj. 26. 10:29
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Legalább egy kérdésen belül jegyezd már meg, hogy miket hazudozol :)

Idézlek: "félreértések elkerülése végett: szerződéses bérről van szó, nem a szokásos minimálba bejelentünk a többi zsebbe konstrukcióról.

a szerződéses bért adja a cég két részletben kp + utalva."

Újabb idézet tőled: " nem, azért kapom így a pénzt mert a munkáltató a hátam mögött suttyomban átjelentett részállásba és részbérbe hogy spóroljon a munkáltatói járulékokkal és CSAL AZ ÉN KÁROMRA.

ezért kapom így a pénzt. a főnök Mt szerinti csalást és adócsalást követ el. Azért kapom így a pénzt."

Na meg arról nem is beszélve, hogyha tudod (hahaha) a választ, akkor minek jössz ide fröcsögni?

2021. máj. 26. 10:30
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Megnézted már az ügyfélkapun? Indul a feljenetés? Vagy még tanulod a WC használatát?
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Trágya cég, trágya alkalmazottak, ennyire egyszerű :)
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Leírtuk a lehetséges okokat. Ha te másra gyanakszol akkor nézd már meg azon a szerencsétlen ügyfélkapun. Feltételezés miatt felesleges fröcsögni.
2021. máj. 26. 10:40
 29/35 A kérdező kommentje:

És ha bejön az amit én állítok akkor mi lesz az eddig felsorolt szerecsenmosdató műdumákkal?

hm? akkor mi lesz a nagy okosságokkal a céges számláról meg a drága utalásról meg hogy így célszerűbb... ha kiderül hogy sima mezei CSALÁS VAN MÖGÖTTE?

akkor mi lesz a sok nagyon okossal? Akkor is védik majd a céget?

2021. máj. 26. 10:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ennyi idő alatt simán megnézted. Küldöd a bizonyítékot?
2021. máj. 26. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!