Miért fizeti ki a cég a fizetést részben utalva részben kp-ben? Miért nem utalja az egészet? Állítólag nincs elég pénz a céges számlán-ki hiszi ezt el?
Céges számlának többszöröse a költsége mint egy lakosságinak, így ha van kp. logikusabb odaadni, mint befizetni és elutalni.
Gondolom ugyanezt elmondanák, ha valamilyen kulturált formában előadnád ezt a kérdést.
" így ha van kp. logikusabb odaadni, mint befizetni és elutalni."
Ühüm. VILÁGOS. Kár hogy előtte ÍRÁSBAN SZERZŐDÉSBE FOGLALTAN megegyeztünk a bérfizetés MÓDJÁRÓL! SZERZŐDÉSBE FOGLALTAN! hm?
Na?
Erre is lesz valami nagyon okos?
Miért olyan marha nehéz kimondani hogy a trágya cég azért fizet kp-ban kézbe mert annak semmi nyoma és nem kell utána járulékot fizetni? Hm?
mi ebben olyan nehéz?
Legalább egy kérdésen belül jegyezd már meg, hogy miket hazudozol :)
Idézlek: "félreértések elkerülése végett: szerződéses bérről van szó, nem a szokásos minimálba bejelentünk a többi zsebbe konstrukcióról.
a szerződéses bért adja a cég két részletben kp + utalva."
Újabb idézet tőled: " nem, azért kapom így a pénzt mert a munkáltató a hátam mögött suttyomban átjelentett részállásba és részbérbe hogy spóroljon a munkáltatói járulékokkal és CSAL AZ ÉN KÁROMRA.
ezért kapom így a pénzt. a főnök Mt szerinti csalást és adócsalást követ el. Azért kapom így a pénzt."
Na meg arról nem is beszélve, hogyha tudod (hahaha) a választ, akkor minek jössz ide fröcsögni?
És ha bejön az amit én állítok akkor mi lesz az eddig felsorolt szerecsenmosdató műdumákkal?
hm? akkor mi lesz a nagy okosságokkal a céges számláról meg a drága utalásról meg hogy így célszerűbb... ha kiderül hogy sima mezei CSALÁS VAN MÖGÖTTE?
akkor mi lesz a sok nagyon okossal? Akkor is védik majd a céget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!