Miért fizeti ki a cég a fizetést részben utalva részben kp-ben? Miért nem utalja az egészet? Állítólag nincs elég pénz a céges számlán-ki hiszi ezt el?
" főnöködhöz megköszönöd neki "
Azzal hogy letolom a gatyám és odaszarok az iroda közepére? kb ez várható tőlem.
Ahogy előttem is írták, van kp.-bevétele a cégnek és a betét-utalás sokba kerül. Mi is kivittük a devizaszámlát szlovákba mert amíg egy magyar utalás 3 eur volt addig ott 3 cent. A cég üzletpolitikáját ne akard már meghatározni, ha nem tetszik akkor felmondasz.
Egyébként neked leesik a karikagyürü a kezedről hogy a kp-t rátedd a számládra mert te kártyával szeretsz fizetni?
"AMúgy gondolom azért kapod így a pénzt,"
nem, azért kapom így a pénzt mert a munkáltató a hátam mögött suttyomban átjelentett részállásba és részbérbe hogy spóroljon a munkáltatói járulékokkal és CSAL AZ ÉN KÁROMRA.
ezért kapom így a pénzt. a főnök Mt szerinti csalást és adócsalást követ el. Azért kapom így a pénzt.
ügyfélkapu is van ám a világon, be lehet menni a NAVhoz OEP-hez stb mindenféléket ellenőriztetni.... ugyebár.
és aztán fel lehet jelenteni a csaló mocskos tolvaj cégeket.
"AMúgy a bejelentésedet emg tudod nézni ügyfélkapun."
így van!! És ha ott kiderül ami kiderül akkor mi lesz az újabb szerecsenmosdató cégmentő duma?
amikor feketén fehéren ott lesz hogy a cég CSAL???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!