Miért fizeti ki a cég a fizetést részben utalva részben kp-ben? Miért nem utalja az egészet? Állítólag nincs elég pénz a céges számlán-ki hiszi ezt el?
félreértések elkerülése végett: szerződéses bérről van szó, nem a szokásos minimálba bejelentünk a többi zsebbe konstrukcióról.
a szerződéses bért adja a cég két részletben kp + utalva.
"Egyszerűen csak lehet, hogy van bőven készpénzes forgalom és feleslegesnek érzik bepakolni a bankba majd elutalni, ezzel is spórolnak egy rakás bankköltséget."
Ühüm.Világos. de hadd kérdezzem már meg ha ÉN UTALVA KÉREM A BÉREM ráadásul ÍRÁSBAN akkor a cég hogy teheti meg hogy ezt a kérésemet nem teljesíti?
ill részben teljesíti? nem totál életszerűtlen ez?
ott ül a főnök/megbízottja a gépnél utalja a béreket, Jani melósnak járna 200, de nem utal el csak 100-at noha ott ül a gép előtt és mindegy hogy mit ír be a netbankba..
nem, ő elutal 100at majd kézikasszázik a hiányzó 100 miatt és átadja kp-ben....
Világos. ÉLETSZERŰ NEMDE????
Ott állok a teszkóban a pénztárnál. vettem árut 10.000 értékben.
de szólok hogy csak a felét fizetem kártyával, a felét kp-ben!!
de mégis miért ha úgyis ott a kártya a kezemben??
egészen véletlenül nem azért mert NINCS pénz a kártyán?
hm?
"egészen véletlenül nem azért mert NINCS pénz a kártyán?"
Ebben igazad van, senkinek sincs egy fillérje se a kártyán, nekem se, a bankszámlámon van ugyanis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!