Vidéki nyugdíjas takarítónő ismerősöm TÖBBET keres mint én fővárosi diplomásként?
Ismerősöm takarítónő Dabason 4 órában. Ezért kap 80.000-et a kezébe, ha havi standard 80 órával számolunk (20 nap 2x óra) akkor 1000 a nettója. (Munkaideje kizárólag H-P napi 4 ó).
Én fővárosban diplomás vagyok, 157.000 a nettóm. Ha standard havi 160 órával számolunk, nincs meg az 1000 nettós órabér.
Azért érdekes egy szitu. Takarítónő vidéken vs diplomás Pesten. És ki keres jobban? Az előbbi.
Érdekes.
(és zárójelben: takarítónő ismerősömet sokan LEHÜLYÉZIK hogy ennyiért elment-mert miért nem kér legalább 100-at/hó a 4 órára is... engem senki nem hülyéz le hogy GBM-ért dolgozom.... belátják még jó hogy ennyit is kapok, sőt még jó hogy egyáltalán van munkám)
"És azt kérhetem hogy NEM TÖBBET csak ANNYIT kapjak mint egy nyugdíjas a 8 osztályt se kijárt takarítónő? "
BÁRMIT KÉRHETSZ, csak nem fogod megkapni, mert ennyit ér a munkád!
"És MIRE? Utcasöprőre? Tróger melósra?"
Az a "tróger melós" többet ér emberileg is mint te!
"Balázska, munkaügyis troll...."
Bazsi az egy másik volt, szerintem elvitte az alkoholmérgezés!
"Alapítványi iskola...."
Az-az, három diplomával, és négy OKJ-vel!
Én bruttó 75-öt (nettó 50.000 ft) kerestem H-P-ig, napi 1 óra takarítással.
Ez mellé még 30 napból 30-at menve, napi két órában nettó 180-at (nem bejelentve).
Most 10 nap munkával (nem takarítás, de nem is szakmunka vagy diplomás végzettséggel) keresek bruttó 385.000-et.
Mit is jelent ez troll kérdező?
Azt, hogy életképtelen vagy és mentálisan sérült!
45: dehogyis! Itt is osztja az észt, meg az Indexen is.... :-DDD
Az is balázs, de egy másik.... a burgerforgató! :-D
Valami fehér kuvasz v. milyen nicken írogat ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!