Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéki nyugdíjas takarítónő...

Vidéki nyugdíjas takarítónő ismerősöm TÖBBET keres mint én fővárosi diplomásként?

Figyelt kérdés

Ismerősöm takarítónő Dabason 4 órában. Ezért kap 80.000-et a kezébe, ha havi standard 80 órával számolunk (20 nap 2x óra) akkor 1000 a nettója. (Munkaideje kizárólag H-P napi 4 ó).

Én fővárosban diplomás vagyok, 157.000 a nettóm. Ha standard havi 160 órával számolunk, nincs meg az 1000 nettós órabér.

Azért érdekes egy szitu. Takarítónő vidéken vs diplomás Pesten. És ki keres jobban? Az előbbi.

Érdekes.

(és zárójelben: takarítónő ismerősömet sokan LEHÜLYÉZIK hogy ennyiért elment-mert miért nem kér legalább 100-at/hó a 4 órára is... engem senki nem hülyéz le hogy GBM-ért dolgozom.... belátják még jó hogy ennyit is kapok, sőt még jó hogy egyáltalán van munkám)

2021. ápr. 15. 08:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Menj el takarítani kérdező. Mi a kérdés? Ja, hogy büdös? Sz@r ügy.
2021. ápr. 15. 09:19
 12/54 anonim ***** válasza:
96%

1 vagyok. Nem vitatkozom veled mert te itt a múltban már bebizonyítottad hogy csak azt a választ nem magyarázod meg ami neked tetszik.

Nem az ismerőseidről beszéltem hanem akik látják hogy mit dolgozol és elmondták a véleményüket. Azt meg te közölted a kérdésedben.

"engem senki nem hülyéz le hogy GBM-ért dolgozom.... belátják még jó hogy ennyit is kapok, sőt még jó hogy egyáltalán van munkám)'

2021. ápr. 15. 09:21
 13/54 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd 12-es, nem érti. Ezért van ott ahol.
2021. ápr. 15. 09:34
 14/54 anonim ***** válasza:
96%
A garantált bérminimum nettója jelenleg 145.635 forint. Nettó 157 az egy érezhetően nagyobb összeg.
2021. ápr. 15. 10:04
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Szomoru
2021. ápr. 15. 10:46
 16/54 A kérdező kommentje:

"A garantált bérminimum nettója jelenleg 145.635 forint. Nettó 157 az egy érezhetően nagyobb összeg."

hatalmas a különbség, lévén hogy Pesten a legutolsó segédmunkás is a képedbe röhög ha 200 nettó alatt ígérsz neki.

2021. ápr. 15. 10:47
 17/54 A kérdező kommentje:

"Nem az ismerőseidről beszéltem hanem akik látják hogy mit dolgozol és elmondták a véleményüket."

De a két halmaznak NINCS METSZETE... hm értjük? Ha nem középiskolás matek 9. osztály.

2021. ápr. 15. 10:47
 18/54 anonim ***** válasza:
92%
Akkor legyél segédmunkás, ha keményen dolgozol szerintem sikerülni fog elérni a célod, ne kesetegj hogy most még nem emgy,c sak előre nézz! Kemény munka és hidd el te is lehetsz segédmunkás! Én hiszek benned! Hajrá!
2021. ápr. 15. 10:52
 19/54 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk részletezhetné a kérdező, hogy a "kézbe kap" az törvényes nettót jelent, vagy pedig full feketén, be sincs jelentve.....

Na meg az kiderült már, hogy milyen diplomád van, kérdező?

2021. ápr. 15. 11:00
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

#17. Nem értek ezekhez a dolgokhoz, az érettségit is levelezőn végeztem. Itt ülök sok diplomás, nyelvet beszélő ember között.

És én vagyok a főnök :)

Te meg úgy vagy hüle ahogy vagy a metszeteiddel, halmazaiddal meg a középsulis matekoddal együtt.

Nincs vitakultúrád hisz mellébeszélsz ha szembesítelek az általad feltett kérdéssel. Valószínűleg így állsz a munkádhoz is és csak itt keseregsz a sorsodon. Menj el takarítani ha sajnálod hogy magasabb az órabérét egy takarítónak. Senki nem kötelezett hogy csinálj egy diplomát valamilyen büfészakon, és senki nem kötelezhető hogy ez miatt neked többet fizessen.

2021. ápr. 15. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!