Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéki nyugdíjas takarítónő...

Vidéki nyugdíjas takarítónő ismerősöm TÖBBET keres mint én fővárosi diplomásként?

Figyelt kérdés

Ismerősöm takarítónő Dabason 4 órában. Ezért kap 80.000-et a kezébe, ha havi standard 80 órával számolunk (20 nap 2x óra) akkor 1000 a nettója. (Munkaideje kizárólag H-P napi 4 ó).

Én fővárosban diplomás vagyok, 157.000 a nettóm. Ha standard havi 160 órával számolunk, nincs meg az 1000 nettós órabér.

Azért érdekes egy szitu. Takarítónő vidéken vs diplomás Pesten. És ki keres jobban? Az előbbi.

Érdekes.

(és zárójelben: takarítónő ismerősömet sokan LEHÜLYÉZIK hogy ennyiért elment-mert miért nem kér legalább 100-at/hó a 4 órára is... engem senki nem hülyéz le hogy GBM-ért dolgozom.... belátják még jó hogy ennyit is kapok, sőt még jó hogy egyáltalán van munkám)

2021. ápr. 15. 08:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

"Mondjuk részletezhetné a kérdező, hogy a "kézbe kap" az törvényes nettót jelent, "

Jelentve van fehéren.

2021. ápr. 15. 11:03
 22/54 A kérdező kommentje:

"és senki nem kötelezhető hogy ez miatt neked többet fizessen."

És azt kérhetem hogy NEM TÖBBET csak ANNYIT kapjak mint egy nyugdíjas a 8 osztályt se kijárt takarítónő? Azt azért kérhetem? mert még az SE teljesül!

2021. ápr. 15. 11:04
 23/54 anonim ***** válasza:
92%

Nem-nem kérheted. Pont annyit kapsz amennyit érsz, vagy egy kicsit többet. "én sokallom" Múltkor azt mondtad hogy nem mondasz fel, rúgjanak ki és adják oda a sok-sok végkielégítést. Na ezért keresel annyit amennyit.

Talán emlékszel, én mondtam hogy ha nálunk én valakit el akarok távolítani, az el is lesz. Találok rá indokot hogy végkielégítés nélkül saját akaratából távozzon. Nem vagyok ilyen, de a te esetedben még okokat is gyártanák :)

2021. ápr. 15. 11:11
 24/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem nem kérheted, sajnos nem ér annyit a munkád. Érdemes lenne átképezned magad segédmunkásnak, takarítónak, vagy betanított munkásnak. Akkor jobban kereshetnél.
2021. ápr. 15. 11:11
 25/54 A kérdező kommentje:

". Nem vagyok ilyen, de a te esetedben még okokat is gyártanák :)"

Akkor hajrá. És ugyan mi az akadálya akkor? hajrá. Lehet csinálni. Mégis itt vagyok lassan 20 éve és NYUGI még JÓÓÓÓÓÓ sokáig itt leszek és nem rúgnak ki....

Ha egy ilyen típus embert kirúgnának innen akkor maholnap üres lenne az épület mert itt kb mind ilyen. Azért vagyunk itt.

Ha nem ilyenek lennénk rég nem lennénk itt.

Ez van!

Le kéne szállni a földre és felébredni.

Gogol Holt lelkek. Hivatalnokok világa. Még nem késő elolvasni-egy az egyben benne van.

2021. ápr. 15. 11:14
 26/54 anonim ***** válasza:
96%
Mi akadályoz meg abban, hogy átképezd magad?
2021. ápr. 15. 11:23
 27/54 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg mi akadályoz meg abban hogy debrecenbe költözz és mondjuk segédmunkás legyél?
2021. ápr. 15. 11:25
 28/54 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, milyen munkakörben dolgozol, milyen végzettséggel...????
2021. ápr. 15. 11:26
 29/54 A kérdező kommentje:

"Mi akadályoz meg abban, hogy átképezd magad?"

És MIRE? Politikai menekültre? vagy mire?

45 felett az én vonatom elment minden téren, hazugság lenne az ellenkezőjét állítani.

2021. ápr. 15. 11:26
 30/54 anonim ***** válasza:
95%
8 általános megvan, nem? AKkor lehetsz te is jól fizetett takarító, miért nem jelentkezel ilyen állásokra? Próba szerencse szerintem sikerülhet megfognod egy takarítói állást 45 fölött is, nálunk az irodát bőven 50 fölöttiek takarítják éjjel, megadjam a címet? Keresnek is munkaerőt!:)
2021. ápr. 15. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!