Big4 MLM-nek számít?
@ 22:34
Te most ennyire hülye vagy, vagy igen?
Mert mi lenne a baj? 12-es vagyok. Nem ismerem a Big4-t, annyit tudok, hogy könyveléssel foglalkoznak. Én csak annyit mondtam, hogy a leírtak alapján inkább piramisnak látszik, nem MLM-nek.
Aki szerint meg a piramis egyenlő az MLM-el, annak először is a Wikipédiát, másodszor meg egy hozzáértő ember magyarázatát kérném ki :D
De tessék, rá se kell keresned :)
1975-ben az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság beperelte a legnagyobb MLM-céget, az Amwayt illegális piramisjáték vádjával. 1979-ben a bíróság az Amway-re kedvező ítéletet hozott. Ettől kezdve definiálták a legális hálózati marketing kritériumait, és azt, hogy miben különbözik az illegális piramisjátéktól. A bírósági végzés szerint a legális hálózati kereskedelem három fő szempontja a következő:
az áru visszavásárlása 90%-os áron, ha a vevő meggondolja magát,
a résztvevők havonta legalább 10 vásárlót látnak el személyesen,
a 70%-os szabály: ellenőrizni kell, hogy a nagykereskedelmi áron beszerzett áruk 70%-át eladták vagy felhasználták, mielőtt újabb megrendelést adnak le a cég felé.
@18:56
Érdekes "kituggya" nevű felhasználó aki ott van a legtöbb MLM-es kérdés alatt, és állítása szerinte családostul MLM-mel foglalkoznak nincs leszavazva. Csak aza különbség hogy ő valamennyire objektívan közelít a kérdéshez, nem a bebiflázott agymosott szektás mlm-es mantrákkal mint ti a nagy 0%-os mlm szakértők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!