Nem csak a tényleges nyelvvizsga bizonyítvány számít nyelvtudásnak,ugye?
Felvettek egy céghez egyetem mellett. Az interjún volt angol rész is. Legalább középszint volt az álláshirdetésbe írva.
Van középszintű nyelvvizsgám.
Azonban már felsőfokon beszélem a nyelvet hiszen több tárgyam is angolul van,viszont nem tettem még le a felsőfokú nyelvvizsgát ,mert nem volt rá időm. Nyáron fogom megcsinálni.
Most írták,hogy a nyelvvizsgabizonyítvány fénymásolatát küldjem el nekik.
Lehet ebből gond?
Az önéletrajzba nem írtam konkrétan hogy felsőfokú nyelvvizsga(hiszen az nincs),csak kdaírtak hogy felsőfok.
Okés csak én felsőfokot írtam be az önéletrajzba és papíron csak középszintről van bizim.
Ebből nem fogják azt gondolni,hogy micsoda kamus vagyok,hogy beírom hogy felsőfok és nincs felsőfokú bizim? Vagy ha nem írtam oda a cv-ben utána hogy nyelvvizsga akkor nem gondolhtaják ezt?
Formalitás végett kérik, nyugi, ebből nem lesz gond :) tőlem a végzettséget igazoló dokumentum és a nyelvvizsgabizonyítvány fénymásolatát kérték. Angol C1et elküldtem mert megvolt, de a CV-mben benne volt az orosz is, hogy beszélem kb egy középszinten de a nyelvvizsgám folyamatban van, nem volt ebből se semmi. Sőt mondok jobbat, engem most utolsó felév előtti nyáron, tavaly vettek fel teljes állásba most ahol vagyok, ráértem mert csak szakdoga volt már. Az álláshirdetésben írták, hogy legyen diploma, de interjún feljött, hogy én még csak most fogok végezni, nem volt gond nekik ebből. Amikor felvettek, szívgörcs nélkül küldtem el a végzettséget igazoló dokumentumként az érettségi bizonyítványt. :D (bár közszférában ezt lehet nem lehet megcsinálni, ez nagy multi)
Szóval tényleg ne parázz :)
Nem mondtam,hogy megvan a felsőfokú nyelvvizsgám ,a cvben is annyi van az amgolnál hogy felsőfok,nincs odaírva mellé,hogy nyelvvizsga. Azért írtam be,mert tudok ilyen szinten egyébként,most nyáron lesz is a nyelvvizsgám is,csak eddig nem volt időm erre is
. Elküldöm nekik ami van,majd szólnak ha valami nem tetszik nekik.
Akkor pont a cv-ben csúsztattál.
Én alapvetően innentől fenntartással kezelem az embert, de a képességeid miatt alapvetően nem kell aggódnod, ha gyakorlatban is tesztelték és téged választottak.
Igazából nem gondoltam,hogy a cvbe csak azt lehetne beírni,amiről papír is van.
Az excelt és ezeket is beírtam,mégsincs róla papírom.
Spanyol a 2.nyelvem és azt is beírtam,mert beszélem középszinten,de nyslvvizsgát nem tettem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!