Big4 MLM-nek számít?
Figyelt kérdés
Óriási fluktuáció, "kötetlen" munkaidő, meg most 2021től a Referencia Program: ha pályakezdőt behozol úgymond magad alá, akkor egyszeri prémiumot kapsz, a szorzó pedig fejenként nő és leszivárog. Miért kell ez a durva piramissá átalakulás?2021. márc. 21. 01:10
1/52 anonim válasza:
Nem, ez messze sem MLM rendszer. Nem attól lesz valami MLM, hogy ha beajánlasz valakit, akkor kapsz érte egyszeri jutalékot. Kismillió cégnél van ajánlási rendszer, mégis fényévekre van az MLM-től a működésük.
2/52 Fsms válasza:
Az mlm egy multi level azaz több szintes rendszer. Ha a big4 hoz A beviszi B-t akkor A kap pénzt. Ha B behozza C-t, B kap, de A nem kap. Ezért nem multi level.
4/52 anonim válasza:
Nem.
Te a toborzó prémiumot kevered össze az MLM-mel. A kettőnek annyi köze van egymáshoz mint Gizikének a gőzekéhez..
6/52 A kérdező kommentje:
Big4 is ugyanolyan Mlm
2021. márc. 21. 13:16
7/52 anonim válasza:
Szerintem meg csak trollkodsz.
8/52 anonim válasza:
Nem trollkodik, neki sajnos szimplán ennyi esze van csak.
9/52 anonim válasza:
@13:29
Én azért jóhiszeműen azt feltételezem hogy troll.
Aki már megüti azt a minimális szintet hogy tudja hogy mi az a BIG4, az tud különbséget tenni a toborzó prémium, meg az MLM modell között.
Legalább is szerintem.
10/52 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ilyen kérdést feltevő guglizás nélkül fel sem tudná sorolni a big4-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!