Elmentem egy büfészakra abban a tudatban, hogy nem számít, hogy piacképes e, mert egy SSC-be úgyis felvennének. Ez nagy hiba volt?
1, Szerintem ez az elképzelés már ott elbukott, hogy azt tűzted ki célul, hogy egy ssc-be dolgozz. Nem azt mondom hogy nincs nálunk rosszabb meló, ha olyan vállalatot fogsz ki akkor lustálkodni is lehet rendesen, de normális karrierépítést és szakmai fejlődést az esetek túlnyomó többségében nem biztosítanak, és a munkádnak sem látod az eredményét.
2, Miért gondoltad hogy egy ssc bármilyen diplomával fel fog venni? Azért oda is kell valamennyi szakmai tudás.
Itt a gyakorin olvastam sokszor, hogy egy SSC-be bármilyen diplomával felvesznek, csak a papír számít
Jó tanács, ne higgy el mindent amit a gyakorin olvasol :) Ha elhinnéd, akkor burkolónak mentél volna, mert azok napi fél millát keresnek, ha nem tudnád :D
Amúgy tudod mi az az SSC, tudsz olyan cégeket, akik ezzel foglalkoznak vagy csak jól hangzik és napi 3 kérdés van SSC-ről, de fele az se tudja, h mit csinál??
Volt már főnököm olyan ops manager, akinek nem volt diplomája. Kollégám is volt, nem egy.
És nem mondom, hogy 6 év után mindenki ennyit keres. Azt mondom, hogy elérhető. Csak tenni is kell érte.
A kezdőfizetés br 400+. És csak Budapestről beszélek. Vidéken az SSCk is kevesebbet fizetnek.
Akkor az ismerősöd valamit nagyon nem jól csinál. Szívesen segítek neki tippekkel tanácsokkal, ha gondolod/ja. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a korona kicsit megállította az SSCk bővülését.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!