Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Komolyan vehető egy ilyen...

Komolyan vehető egy ilyen cég, ahol az interjú 1 órás kioktatás volt?

Figyelt kérdés

Hiába adom le a pályázatom normális oldalakon (profession, cv online), ezt nem lehet csak úgy szűrni:

Behív interjúra, de előtte 50 percet várat még, mert nem ért be időre. Semmi bemutatkozás, semmi cégtőrténet, semmi feladatleírás, meséljek magamról, hanem kitalál egy képzelt szakmai szitut, és 1 órán át kioktat, hogy miért rossz az én megoldásom és ő miért gondolja jól, de közben fogja a fejét. Majdnem vitatkoztam vele és 5 perc után sem értettem, minek vagyok ott. De közben mondja, hogy mennyire jó az önéletrajzom stb.

Majd kitalálja, hogy email-en küld egy feladatot. Várom, semmi. Majd szintén email-en ír, hogy 2-3 óra múlva betudok-e menni, de miért, azt nem írja. Gondolom kioktatás.

Ezt nem értem. Mit akar? Itt ilyen lenne a munkavégzés, hogy kioktat, meg vitatkozik? Sok hasonlóba szaladok bele, de az ilyet nem lehet szűrni, max ha ott vagyok.

2021. febr. 22. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem vehető komolyan.
2021. febr. 22. 11:35
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Kőműves?
2021. febr. 22. 11:42
 3/16 A kérdező kommentje:
nem. szellemi munka
2021. febr. 22. 11:43
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Én nem várok valakire 50 percet. Eleve itt kezdődik. A többi már mindegy is.
2021. febr. 22. 11:46
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
A nagy büdös pacikukit. Szórakozzon mással ne velem. Feladatokat küld e-mailen aztán menjek be stb? De reggel egy órát késik? Se bocsánat se bigmac? Hát az anyja P!c$@ját! 😅
2021. febr. 22. 12:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem küldött feladatod. Azt mondta küld a hétvégén, de nem küldött. Most megírta, hogy ráérek-e ma bemenni...
2021. febr. 22. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj ha van rá időd és nincs messze menj be. De ha megint kezdi a f@$zságokat akkor falcolj le. Szerintem. 💪
2021. febr. 22. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem lenne munkám, de időm igen én bemennék. Már csak a kíváncsiság is hajtana. De ha megint csak cseszegetne, otthagynám.
2021. febr. 22. 12:32
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Mennyi a fizetés.
2021. febr. 22. 12:53
 10/16 anonim ***** válasza:
8%
Ehhez lassan jó ha hozzászoktok, mert kezd telítődni az it-s munkaerőpiac. Most ehhez hozzájön a gyorstalpalók dömpingje és a homeoffice miatt az indiaiak (ez durván újabb 500 millió it-s prüntyike). Nem tudom mit képzeltél, hogy majd te vezeted az állásinterjút, mert végigseggelted a greenfoxot vagy valamelyik egyetemet? Ha nem tetszik, hogy felvételizni kell azért, hogy a számítógépen prüntyöghess, akkor mehetsz árkot ásni.
2021. febr. 22. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!