Komolyan vehető egy ilyen cég, ahol az interjú 1 órás kioktatás volt?
Hiába adom le a pályázatom normális oldalakon (profession, cv online), ezt nem lehet csak úgy szűrni:
Behív interjúra, de előtte 50 percet várat még, mert nem ért be időre. Semmi bemutatkozás, semmi cégtőrténet, semmi feladatleírás, meséljek magamról, hanem kitalál egy képzelt szakmai szitut, és 1 órán át kioktat, hogy miért rossz az én megoldásom és ő miért gondolja jól, de közben fogja a fejét. Majdnem vitatkoztam vele és 5 perc után sem értettem, minek vagyok ott. De közben mondja, hogy mennyire jó az önéletrajzom stb.
Majd kitalálja, hogy email-en küld egy feladatot. Várom, semmi. Majd szintén email-en ír, hogy 2-3 óra múlva betudok-e menni, de miért, azt nem írja. Gondolom kioktatás.
Ezt nem értem. Mit akar? Itt ilyen lenne a munkavégzés, hogy kioktat, meg vitatkozik? Sok hasonlóba szaladok bele, de az ilyet nem lehet szűrni, max ha ott vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!