Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Komolyan vehető egy ilyen...

Komolyan vehető egy ilyen cég, ahol az interjú 1 órás kioktatás volt?

Figyelt kérdés

Hiába adom le a pályázatom normális oldalakon (profession, cv online), ezt nem lehet csak úgy szűrni:

Behív interjúra, de előtte 50 percet várat még, mert nem ért be időre. Semmi bemutatkozás, semmi cégtőrténet, semmi feladatleírás, meséljek magamról, hanem kitalál egy képzelt szakmai szitut, és 1 órán át kioktat, hogy miért rossz az én megoldásom és ő miért gondolja jól, de közben fogja a fejét. Majdnem vitatkoztam vele és 5 perc után sem értettem, minek vagyok ott. De közben mondja, hogy mennyire jó az önéletrajzom stb.

Majd kitalálja, hogy email-en küld egy feladatot. Várom, semmi. Majd szintén email-en ír, hogy 2-3 óra múlva betudok-e menni, de miért, azt nem írja. Gondolom kioktatás.

Ezt nem értem. Mit akar? Itt ilyen lenne a munkavégzés, hogy kioktat, meg vitatkozik? Sok hasonlóba szaladok bele, de az ilyet nem lehet szűrni, max ha ott vagyok.

2021. febr. 22. 11:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez nem IT
2021. febr. 22. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem így akar időt elütni a munkahelyén, interjúvolás címszó alatt. Milyen munkakörről van szó?
2021. febr. 22. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már az 50 percet sem vártam volna ki, ha csak nem sűrű elnézések közepette jelzik az interjú kezdete előtt. De egy ilyen interjút biztosan nem ültem volna végig. Aki paraszt az interjún az csak még parasztabb lesz később. Ilyen főnököt szeretnél?
2021. febr. 22. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
20 perc várakozás a limitem, utána felállok és megyek. Kioktatás miatt felállok és megyek
2021. febr. 22. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ha egy HR-es munkatársrol lenne szó akkor meg nem lenne a világ vége mert nem vele kene együtt dolgoznod vele minden nap.

De mivel ahogy az nekem lejött ez a szakmai vezetőd lenne, hogy ha annyira unszimpatikus volt akkor valóban kar erre energiát pazarolnod.

Sajnos bármilyen munkahelyet el tud rontani egy seggarc főnök, jobb ilyenkor egyáltalán nem belemenni.

2021. febr. 22. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy nem foglalkoznék vele. Eleve nem is megyek állásinterjúra. Ha valamit akar, akkor dobjon egy üzit Messengeren miközben a télikertben a jakuzziból programozok, ha havi nettó 2,5 milliónál jobb ajánlata van, akkor beszélhetünk.
2021. febr. 22. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!