Miért kell emelni a minimálbért kötelező jelleggel?
Így is nehéz helyzetben vannak a vállalkozók, főleg faluhelyen ahol alapból kevesebb pénzt lehet elkérni a megrendelőktől , minek kell beleavatkoznia a kormánynak abba, hogy ki mennyi pénzt ad a munkásának?
Ha nem lehet még azt se kitermeltetni 1-2 fiatallal akinek semmi tudása nincs akkor miért kell neki ennyi pénzt odaadni?
"egy pályakezdő fiatal aki semmit se tud sokszor még csak kárt csinál"
Mégis miféle kárt csinálnak?
Volt amelyik tönkretette a drága szerszámot például!
Volt amelyik kárt csinált a megrendelőnél és fizethettem utána!
Sorolhatnám!
Jajj ez a tipikus magyar "kisvállalkozó", aki sajnálja a minimálbért is attól a szerencsétlentől, aki van olyan hülye, hogy dolgozzon neki. Azért az évi 3 thaiföldi nyaralás meg az új kocsi megvolt ugye?
Menjetek csak tönkre, megérdemelnétek, hogy egy életre hajléktalanok legyetek, ingyenelő vállalkozók.
Kedves Kérdező,
Ügyvéd vagyok, korábban egy kormányközeli (Gyurcsány...) ügyvédi irodában dolgoztam. Egyszer bejött egy ismert kormányközeli ügyvéd, és elmesélt egy csavaros jogi történetet, majd azt mondta nekem (az ámuló jelöltnek): "nagyon becsüljétek meg, hogy egy ügyvéd ingyen most tanácsot adott nektek, mert egy ügyvéd nem ad ingyen tanácsot."
Most adok neked egy tanácsod teljesen ingyen:
Ha nem bírod a piaci versenyt, nyugodtan zárj be.
Szívesen.
Utolsó
Ő csak a döbrögi trollunk
Van egy képzeletbeli faluja, ahol van egy képzeletbeli vállalkozása, ahol képzeletbeli fiatalokat dolgoztat, és évete 2x ad nekik bónusz gyanánt képzeletbeli malacot, meg naponta sört.
Nem kell komolyan venni, engem szórakoztat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!