Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell emelni a minimálbér...

Miért kell emelni a minimálbért kötelező jelleggel?

Figyelt kérdés

Így is nehéz helyzetben vannak a vállalkozók, főleg faluhelyen ahol alapból kevesebb pénzt lehet elkérni a megrendelőktől , minek kell beleavatkoznia a kormánynak abba, hogy ki mennyi pénzt ad a munkásának?

Ha nem lehet még azt se kitermeltetni 1-2 fiatallal akinek semmi tudása nincs akkor miért kell neki ennyi pénzt odaadni?

2021. jan. 23. 08:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
62%
Disznóhúst hogy ne kaparják a falat éhségükben
2021. jan. 23. 08:54
 12/49 anonim ***** válasza:
75%

Jaa,bocs. Még köszönjék is meg, hogy nálad dolgozhatnak.

Egy vicc vagy!

Hogy osztanád be azt a qva sok 100.000Ft-ot?

Induljunk onnan, hogy csak gy szobát bérelsz mondjuk havi 70+rezsiért.

2021. jan. 23. 08:54
 13/49 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy az aki sört meg disznó húst ad évente 2x a képzeletbeli alkalmazottainak a képzeletbeli cégében ami egy képzeletbeli faluban van és képzeletbeli munkát végez amit a képzeletbeli környéken más meg sem csinálna?
2021. jan. 23. 08:55
 14/49 A kérdező kommentje:
Szerinted egy fél disznó meg több csirke évente kétszer az kevés amelett, hogy fizetést is kapnak? Ráadásul elmondtam már, hogy csak a kezdők kapnak belépő fizetést! A tapasztaltabbak többet, de szerintem ez így jogos!
2021. jan. 23. 08:56
 15/49 A kérdező kommentje:

Itt falun nem albérleteznek az emberek! Aki albérletezni akar meg sok pénzt az elmegy Pestre vagy valami nagy városba!

2021. jan. 23. 08:57
 16/49 anonim ***** válasza:
81%
Döbrögi.
2021. jan. 23. 08:58
 17/49 anonim ***** válasza:
84%

Valahol csak lakik mindenki, van rezsi,kaját kell venni, ruhát,tisztálkodószert,orvoshoz menni..stbstb

De persze, tapsikolnék örömömben, ha év végén kapnék egy fél disznót :D

Szerintem téged aranyba fognak önteni, akkora nagy szíved van. Sajnálhatom, hogy az én főnököm nem ilyen nagylelkű :(

2021. jan. 23. 09:05
 18/49 anonim ***** válasza:
81%
Engem a feldisznoval meggyoztel, szeretnek nalatok dolgozni. Hol kell kitolteni az urlapot?
2021. jan. 23. 09:07
 19/49 anonim ***** válasza:
67%
Plot twist: a kérdező a Balázska egyik meghasadt énje.
2021. jan. 23. 09:08
 20/49 A kérdező kommentje:

Aki viccelődik ezen tudja, hogy mennyibe kerül egy fél disznó??

Napi üdítő vagy sör? Ezek tudod mennyibe kerülnek évente ennyi emberre??

Nem csak a fizetés számít hanem a tartási körülmények is!

2021. jan. 23. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!