Miért terjesztik itt az oldalon hogy Budapesten mindenki nettó 300 at keres minimum,amikor engem legutóbb 170 nettóval kínáltak ott meg, ráadásul teljes munkaidőben?
gyorséttermi meló lett volna, ráadásul fel se vettek végül. 170 nettóból ott egy szobában élve tudsz túlélni hónapról hónapra.
F/30
" 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem hát csak többet vagy a munkahelyeden, mint otthon. Jó pénzt kényelmes munkával kéne tudni megkeresni és nem robottal."
Figy, ezért az alig 3 hónapos tanfolyamért (mert amikor még 2006 ban megcsináltam annyi volt) ebből ennyit lehet kihozni, vagy más feltételek árán nyilván mást is.
De van nekem olyan végzettségem is amibe több időt és energiát fektettem be, és a mai napig egy forintot sem kerestem vele, mert ha fel is vettek vele állásba hát az maximum csak "előnynek" számított be, de nem volt feltétel.
Nincs "robot", szabadfoglalkozás van!
Csak ha bent van a "nagyérdemű" akkor kell csak úgytenni mintha csinálnék is valamit... Ez kimerül némi integetésben, szépjóreggeltben, meg viszontlátásra jó pihenéstben, kapunyitogatásba, ajtók bezárásában.
Az már külön szakmunka, ha ki kell ütnia riasztót, vagy be kell engedni valakit előzetes engedélyre, mert hétvégén is dolgozna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!