Milyen munkával lehet évi nettó 20 millió forintot keresni?
Magyarországon: nagyobb cégeknél topmenedzser/vezérigazgató
Németországban: szenior mérnök/progamozó/közgazdász
Svájcban: akár szakmunkákkal is, ha jó munkaerő vagy/sokéves tapasztalod van
Magyarországon.
Az mindegy, hogy vállalkozóként, vagy alkalmazottként...
Ez egy olyan összeg, amit 30-40 éves kor között szinte már irreális elérni?
Na de ezek a politikához közeli emberek nehogy azt higgyétek, hogy 20 milliókat keresnek évente... A legjelentéktelenebb figurák is, ha már korruptak, akkor évi 100 milliókat zsebelnek be.
20 millióból még egy normális AMG-re sem telik.
Azok az emberek, akik olyan nagyban csinálják hogy a médiába is bekerülnek, azok meg már milliárdokat keresnek évente, ugyebár a legtetején dollárban.
De Mészáros alatt is van 300 kevésbé fontos, jelentéktelenebb korrupt, akik meg csupán forintban keresnek ennyit.
20 millió forint nem sok manapság...
Amerikában mondjuk 60,000 dollár egy elég átlagos fizetés évente.
Még feltétlenül értelmiséginek sem kell hozzá lenni... Persze tudom, hogy ott drágább az élet, stb. stb. nagyon kérem, ezeket a felesleges köröket ne fussa senki.
De mondjuk egy programozó, ha ki tud dolgozni külföldre, ami jelenleg pandémia idején még könnyebb is, az Magyarországon is kereshet ennyit...
Most 20 éves vagyok.
Ha 24 éves koromig szerzek egy BSc IT diplomát, majd csinálok egy MSc-t is levelezőn, de azt úgy hogy mellette már gyakornokoskodom, akkor 30 éves koromig simán felküzdhetem magam egy ilyen fizetésig...
De mi van még?
Pörögjünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!