Mindenki mást mond! Megkereshet nettó 3-4-5 millió forintnyi frankot/eurót Svájcban/Olaszországban egy jobb szakmunkás (vízvezeték, vagy villanyszerelő) egyéni vállalkozó? ( Persze rengeteg munkával. )
Köszi az információt, ennyivel azonban én is tisztában vagyok. Amit viszont nem vettél figyelembe, hogy egyéni vállalkozót írtam - egyedül egy ember a cégben, senki más. Így csak az ő saját idejével gazdálkodhat, emberi erőforrások bővítéséről nincs szó.
De sokan azt mondják/írják, hogy ha (most csak az EU-ról van szó, nem Svájcról) egy (jobb) alkalmazottnak (kezőknek) megadnak hétszázezer forintnyi eurót nettóban, egy ugyanannyi időt dolgozó egyéni vállalkozó ennek négyszeresét viszi haza. Vajon irgalmatlan sok munkával (akár szombati munkanapokkal is számolva) egy jó/jobb szakmunkás (például villanyszerelő) összehozhat havi nettó három-négy millió forintot is? Illetve Svácban akár nettó öt millió forintnyi frankot is?
Válaszolhatna más is, írjatok, nem harapok!
Minél több választ várok tőletek (hiszen több szem, többet lát)!
akkor tudod a választ, irány és keresd meg, sok sikert hozzá!
Minek kérdezed ha tudod a választ?...
1.:
"Sokan azt mondják/írják, hogy..."
2.:
"Mindenki mást mond!"
Vagyis nem, nagyon nem tudom a választ!
3.:
"Válaszolhatna más is, írjatok, nem harapok!
Minél több választ várok tőletek (hiszen több szem, többet lát)!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!