Budapesten mennyit kérhet el óránként egy nem pályakezdő villanyszerelő szakmunkás alkalmazottként?
Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 14:59
1/13 anonim válasza:
Óránként??? Passz.
Havi 120-at kap haverom. Irodaházban,a karbantartó csicskása. Tavaly,év végén végzett.
2/13 anonim válasza:
minimál bértkap-kérhet többet is...Én 500 alatt nem mennék!Napi 10 óra!
3/13 A kérdező kommentje:
Pont elkaptam ma diákmunkán lévő takarítócsajok beszélgetését, és 800ft nettóban dolgoznak Budapesten. Tehát szerintem amit írtatok nagyon kevés.
2016. márc. 18. 18:05
4/13 anonim válasza:
800-egy takarítónak?????????????
HOL???????????????????
Van felvétel????????????????????
5/13 anonim válasza:
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várjál!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...diákmunkán lévő..."
A diákok JÓVAL többet kapnak!!!!
Nálunk (Tesco) a diákmunkások DUPLA pénzen vannak,mint az alkalmazottak!!!!
Így egy MELÓSNAK az a 800 valójában 400!
7/13 anonim válasza:
Mi? 500 meg 650 jó magyar forintos órabér egy szakképzett, gyakorlattal rendelkező villanyszerelőnek?!
Urak, ne tessenek már elk.urvulni aprópénzért. A pályakezdő az más tészta, de akinek már komolyabb tapasztalata van, az nyugodtan kérje be a nettó minimum 1000-1200 forintos órabért. Ki kell állni magunkért, mert más nem fog kiállni értünk...
8/13 anonim válasza:
7-es csak tudod egy gond azzal amit írsz, nem mindenki kapja zsebből a fizetését és nem maszek maszeknál dolgozik, hanem a KJT szerint kapja a jussát .
10/13 anonim válasza:
Mi az a kjt? Muszaj ott dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!