Szerintetek kezdő villanyszerelőként mennyi esélyem van elhelyezkedni a szakmában Debrecenben?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok ilyen jellegű hirdetés van.Miért van az hogy hónapokon keresztül nem telik be az állás?Ha 2-3 év gyakorlatot elvárnak,de nem találnak ilyet akkor sem kell nekik egy kezdő?Miért van annyi hirdetés ha van álláskereső is?2015. febr. 2. 20:09
1/7 anonim válasza:
Sokszor a cégek elfelejtik levenni a már betöltött állások hirdetéseit...
Száz százalék, hogy találsz munkát, de kell hozzá egy kis kitartás...
2/7 anonim válasza:
OKJ-val qrva kevés, nem épületvillamosságot tanítanak, hanem elektrotechnikát, amire semmi szükséged!
Olyan alapvető dolgokat nem tanítanak, hogy mi a különbség az MCu és az MBCu között.
3/7 A kérdező kommentje:
ma 20:26!
Köszi,teljesen igazad van a cégeket illetően.
2015. febr. 2. 22:47
4/7 A kérdező kommentje:
ma 20:31!
Nem csak okj-s tudásom van. Egyébként a leírtakhoz értek és mindegyiket tanultam.
2015. febr. 2. 22:50
5/7 anonim válasza:
Hello, az EON oldalát érdemes figyelni ha érdekel az erősáram. Nekem a férjem ott dolgozik. Nem üresednek meg nagyon gyakran helyek, csak amikor valaki mondjuk nyugdíjba megy, de aki egyszer bekerül, annak utána elég jó helye lesz szerintem.
6/7 anonim válasza:
Az építőipar Debrecenben korlátlanul vesz fel villanyszerelőket (is). De épül a Krupp, oda is lehet jelentkezni.
Debrecenben most könnyű jó szakmával jó állást találni!
7/7 A kérdező kommentje:
Most sikerült bejutni az EON-hoz.Akit érdekel írjon!
2019. febr. 10. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!