Borsodiak! Mennyi a nettó fizetésetek?
Figyelt kérdés
Illetve, mennyire vagytok megelégedve vele?
A korotokat is írjátok.
2021. jan. 8. 17:29
1/10 anonim válasza:
Hajdú-ból vagyok, nettó 160e ft, debrecen mellett, de miskolci rokonaim se keresnek többet.
2/10 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy 2 embernek ugyanannyi a bruttója ugyanazon a helyen, akkor lehet eltérő a nettójuk, ha az egyiknek mondjuk van 2 gyereke?
Az, hogy 160at keresel, és a rokonok is elég különböző bruttókat jelenthetnek a különböző adókedvemzények miatt
3/10 anonim válasza:
960ezer környékén, már fele ennyivel is elégedett lennék, 23F
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok: szerintem az elégedettségi kérdés nálam nem releváns... :D
N25
6/10 A kérdező kommentje:
Na igen. Milyen diplomád van?
2021. jan. 9. 00:20
8/10 anonim válasza:
750ezer, külföldre dolgozom mint ITs az olcsó lakhatás miatt költöztem ide.
9/10 anonim válasza:
Külföldre dolgozom én is, vállalkozó vagyok, a tavalyi éves bevételemet leosztva 500 körüli a havi átlag.
10/10 anonim válasza:
Nettó 200 000 + cafeteria,érettségihez kötött állás amihez nem kell szakma, korom: 34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!