Miért terjesztik itt az oldalon hogy Budapesten mindenki nettó 300 at keres minimum,amikor engem legutóbb 170 nettóval kínáltak ott meg, ráadásul teljes munkaidőben?
Figyelt kérdés
gyorséttermi meló lett volna, ráadásul fel se vettek végül. 170 nettóból ott egy szobában élve tudsz túlélni hónapról hónapra.
F/30
2021. jan. 8. 18:30
1/32 anonim válasza:
Komoly szakmával lehet annyit keresni,illetve komoly munkával. Mi a szakmád? Én szintén budapesti vagyok, a nettóm egy rosszabb hónapban 420ezer ft,de általában több. Szoftverfejlesztő a munkaköröm de sokkal több mindent kell csinálnom ezen kívül is.
2/32 A kérdező kommentje:
Szó se volt komoly szakmáról, a mantra az hogy mindenki úgy keres legalább. Sok itt a troll..
2021. jan. 8. 18:35
3/32 anonim válasza:
Azért Balázs, hogy téged pukkasszanak.
4/32 anonim válasza:
Balázska, akkor miből van autónk, tartjuk fent. Miből van lakás. Miből van wellness, nyaralás? Tudom, mindenki hazudik.
6/32 anonim válasza:
Nem mindenki burgerforgató...
Van, akinek rendes szakmája van!
Amúgy meg próbáld meg értelmezni az "átlagfizetés" fogalmát. Az nem azt jelenti, hogy mindenki legalább annyit megkeres...
balu-balu, nem javulsz... :D
7/32 anonim válasza:
Senki nem állította, hogy mindenki ennyit keres. Ez az átlag, amiben benne van a 170 meg az 500 ezer is.
8/32 anonim válasza:
Nekem minden ismerősöm, aki ott lakik, többet keres ennél.
9/32 anonim válasza:
Mert ez egy átlag. Vagyis a nettó 50 ezertől a nettó 1 millióig terjed (vagy akár több).
10/32 anonim válasza:
Ki állította, hogy mindenki annyit keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!