Miért terjesztik itt az oldalon hogy Budapesten mindenki nettó 300 at keres minimum,amikor engem legutóbb 170 nettóval kínáltak ott meg, ráadásul teljes munkaidőben?
gyorséttermi meló lett volna, ráadásul fel se vettek végül. 170 nettóból ott egy szobában élve tudsz túlélni hónapról hónapra.
F/30
Biztonságiőr 1000 ft os órabér.
15X24 óra/hónap napi 5-6 óra éjszakai alvási lehetőséggel 360.000 / hónap, és nem komoly munka!
Haverom áruházba van 1200 nettó órabérrel napi 12 órába ha 20 napot megy csak akkor is már nettó 290.000, de alig van ember nyomott már 25 napot is egy hónapba.
Kollégám az autószerelő műhelybe (ahol én vagyok az őr) csak a munkafelvevő (ügyfélreferens) kap 250 nettót 8 órába.
"18/18 anonim ***** válasza:
17: Ti ketten ketten biztonsági őrök nem lesztek így túl hosszú életűek. A munkafelvevő kollégádra szebb jövő vár."
Jaja, 4 éve itt vagyok már a csoportvezetőm 12 éve ugyanitt van már 2 éve van nyugdíjig, az alvállalkozók meg a munkaszerződések jönnek mennek csak a meló stabil báttya!
"Biztonságiőr 1000 ft os órabér.
15X24 óra/hónap napi 5-6 óra éjszakai alvási lehetőséggel 360.000 / hónap, és nem komoly munka!"
Te nem vagy normális, ez pont akkora órabér amit nekem is kínáltak. 170 órával 170 nettó.
Az hogy te kétszer ennyit dolgozol annyit jelent = elmebeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!