Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tudok tenni akkor, ha...

Mit tudok tenni akkor, ha mindenhonnan elutasítanak, mert fiatal pályakezdő vagyok, de máshogyan nem tudok tapasztalatot szerezni, csak akkor, ha felvesznek?

Figyelt kérdés

2020. májusa óta keresek munkát. Hetente 5-6 helyre biztosan jelentkezem, abból örülök, ha egyről visszaszólnak, persze a válasz: nem. 2-3 havonta van 1-2 telefonos, maximum 1 személyes interjúm, ott nyilván hitegetnek, majd közlik, hogy nem. 2-szer is volt fizetett próbanapom, ahol mondták, hogy innen biztos, majd jött a telefon, hogy mégsem...nem vagyok elég tapasztalt.

Emellett persze folyamatosan mondják, hogy biztosan nagyok az elvárásaim, és mint fiatal csak lusta vagyok dolgozni. Mindenhova jelentkezek, amit az adott állás elvárásai megengednek. Szó szerint mindenhova.

Kezdek lelkileg belebetegedni, hogy nem találok munkát, ez a végtelen kör (jelentkezek munkára-elutasítanak tapasztalat hiányában-hogyan szerezhetek tapasztalatot-jelentkezni kell munkára, és előlről) felemészt.

2021. jan. 8. 09:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
96%
Ne a nehéziparban gondolkodj akkor....operátornak elég sok helyre el lehet menni, ahová kb annyit kérnek csak, hogy írni-olvasni tudj. Ha ilyen helyre sem tudsz bekerülni, akkor viszont el kéne gondolkodni, hogy mi baj lehet veled.
2021. jan. 8. 10:54
 22/47 A kérdező kommentje:
#21 Nem kérek támadást. Nem velem van a baj. És nem arról van szó, hogy bekerülni nem tudok...nem válaszolnak. Nem ugyan az.
2021. jan. 8. 10:58
 23/47 anonim ***** válasza:
95%
Tehát nem válogatsz bármi jó lenne ami rendes munka?
2021. jan. 8. 11:00
 24/47 anonim ***** válasza:
95%
21 vagyok. Nem támadtalak egyáltalán. Csak tudom nagyon jól, hogy kb kapkodnak a munkaerő után az ipari parkokban. Családon belül elég sokan dolgoznak ott és mondják, hogy mi a helyzet.
2021. jan. 8. 11:10
 25/47 A kérdező kommentje:
#23 Igen. Mindenre jelentkeztem...eladó, értékesítő, online áruösszekészítő, áruösszekészítő (pl: pékség), pékségben kisegítő, irodai kisegítő, minőségellenőr, csomagoló. Szó szerint csak el akarok valahonnan indulni.
2021. jan. 8. 11:10
 26/47 A kérdező kommentje:
#24 Nekünk is dolgoznak ott bőven ismerősök, és leépítés van😅 Illetve a decemberi leállás óta nem nagyon hirdettek még meg pozíciókat.
2021. jan. 8. 11:11
 27/47 anonim ***** válasza:
95%
McDonald's?
2021. jan. 8. 11:20
 28/47 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, unokatesóm menyasszonya mégis tudott ott kezdeni január negyedikén. No de mindegy, én léptem innen, fingfűrészelés ez csak.
2021. jan. 8. 11:22
 29/47 A kérdező kommentje:

#27 KFC-be jelentkeztem (más bárakba-éttermekbe is). Az össze többi helyen csak diákmunkát láttam, és ugye nem vagyok diák.

#28 Akkor rohadj meg, ha azt gondolod, hazudok. Tipikus magyar tuskó. Attól, hogy 1 valakinek sikerül, másnak lehet nem. Szerinted nem vagyok szarul emiatt? Szerinted nem próbálkozom? De biztosan csak viccből mondom, igazad van.

2021. jan. 8. 11:26
 30/47 A kérdező kommentje:
Mellesleg...egy állásra töben jelentkeznek, és választanak. Van, amikor csak pofára, van, amikor hívnak is telefonon, kérdezgetnek, van, amikor a tapasztalat előnyt játszik. Tudatlan.
2021. jan. 8. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!