Mondanátok valami tapasztalatot a debreceni Ozeki informatikai cégről? Érdemes lenne itt próbálkoznom a leendő diplomámmal?
Nagyon nehéz ide bekerülni, ha nem programozó a végzettségem hanem gazdasági informatika (lesz)? Amúgy nem izgat különösen a szoftverfejlesztés, de szívesen kipróbálnám magam és egyetemen ugyanúgy tanultam programozást (nem valami magas szinten). Anyagilag is megérné és stabil munkalehetőség (legfőképpen ezek motiválnak). Idén decemberben végeznék és nézegetem, hogy mire lenne lehetőségem nem szoftverfejlesztési területen, de eléggé kétségeim vannak efelől. Legalábbis amiket az oldalukon megfogalmaznak:
Ennyire durva lenne a programozók munkakövetelménye és a támasztott elvárások? A kiválasztási folyamat is eléggé kanosszajárásnak tűnik. :O
Nem éppen egy munkavállaló barát leírás így első blikkre. Azt hittem, hogy a szoftverfejlesztés kötetlen és laza. Van tapasztalatatok erről a cégről és en bloc valami tanács számomra, hogy érdemes-e ezt a területet erőltetni (ha amúgy közel se a profilom) vagy inkább keressek valami mást? És ha utóbbira igen a válasz, adódik a kérdés: de mit, ha mindenhol csak programozót keresnek? :D
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Debrecenben kb feudalizmus van a munkaerőpiacon, ismerős nélkül nincs jó állás, a többiért meg rohadt nagy a verseny. Sokkal kisebb a piac, mint Pesten, kevesebb lehetőség, szarabb bérek, a debreceni fiatalok iskola után ülnek fel az első vonatra és minimum Pestig meg se állnak.
A helyedben maradnék Pesten, nagyobb a merítés akkor is, ha nem vagy olyan jó a szakmádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!