Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyedülállóként,hogyan tudnék...

Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?

Figyelt kérdés
Egekben az árak a Csok miatt, mindenki mindenhol csak ezt szajkózza, hogy CSOK, CSOK, CSOK.. Igazságtalannak tartom az egyedülálló emberekkel szemben mert amíg nem volt Csok, reális árak voltak. Egyszerű parasztházak is vidéken 10 milka felett vannak ami viszonylag jó állapotú. Szomorú vagyok.

2020. dec. 29. 21:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
0%

"OKJ-t szétverték"

Mégis kik? Pont hogy használhatóra akarják reformálni, mivel eddig csak papírt adott, tudást nem. Épp ideje volt ennek véget vetni.

Mellesleg az egyetem legtöbb szakja ingyenes, mindenki számára. Előtted a lehetőség. De persze sopánkodni könnyebb

2021. jan. 2. 09:15
 52/63 anonim ***** válasza:
70%
Hát rohadt használható lesz nappali tagozatban évekig...A 30as 40es korosztály szerinted felmond és iskolába kezd járni...Egyetem?Te normális vagy?Aztán addig ki tart el?Agyuci?
2021. jan. 2. 09:37
 53/63 anonim ***** válasza:
0%
Jah bocs, azt hittem, hogy vagy olyan értelmes, hogy legalább utána nézel, mielőtt elkezdesz sírni. Bocsánat. Én biztos nem levelezőn csináltam meg munka mellett az egyetemet, biztos nem. Valószínűleg minden embert anyuci meg apuci tart el, csak te vagy ilyen okos és ügyes, hogy téged nem. Gratulálok te eszkombajn
2021. jan. 2. 09:40
 54/63 anonim ***** válasza:
67%
Felfuvalkodott eszkombajnokkal nem vitatkozok....
2021. jan. 2. 09:41
 55/63 anonim ***** válasza:
71%

"Pont hogy használhatóra akarják reformálni, mivel eddig csak papírt adott, tudást nem. Épp ideje volt ennek véget vetni."

Ugyanazt fogják tanítani, csak 3 év alatt. Nem mellékesen, még az esélyét is elvették az elérhető átképzés lehetőségének, amihez csak gratulálni tudok. Vannak olyan 40 felettiek is, mint én, akiknek ez egy remek lehetőség lett volna egy képesítés megszerzéséhez. Engem annyiból nem érint, hogy nagyjából 3 éve téma, hogy meg akarják szüntetni, gyorsan (2 év alatt, munka mellett) be is "rántottam" 2 piacképes szakmát. Most mondjuk jó munkahelyem van, de ezekkel a végzettségekkel bármikor el fogok tudni helyezkedni. Mondjon bárki bármit, MO a papírok országa.

2021. jan. 2. 09:42
 56/63 anonim ***** válasza:
0%

Aha, aki megmondja egy sopánkodó h.lyegyereknek az igazat, az felfuvalkodott. Aham, kérlek mesélj még.

"Ugyanazt fogják tanítani, csak 3 év alatt" Te már csak tudod, hisz te dolgoztad ki a tervet, hogy nézzen ki stb. Igaz, hogy még el sem indult, senki sem tud semmit, de te mar tudod, hogy ugyan olyan lesz. Ez igen!

2021. jan. 2. 09:46
 57/63 anonim ***** válasza:
64%

"NTe már csak tudod, hisz te dolgoztad ki a tervet, hogy nézzen ki stb. Igaz, hogy még el sem indult, senki sem tud semmit, de te mar tudod, hogy ugyan olyan lesz. Ez igen!"

Nem az a cél, hogy tanult emberekkel legyen az ország tele. Nincs itt semmiféle terv és nem is lesz.

2021. jan. 2. 09:50
 58/63 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, és az oltás is rossz, a föld is lapos és repülőről mérgeznék minket. Tudom tudom, az a fránya kábszi
2021. jan. 2. 10:00
 59/63 anonim ***** válasza:
64%
Attól, hogy 3 éves lesz egy képzés, nem jelenti azt, hogy színvonalas is lesz. Én nappalin 4 évig tanultam és elavult xarságokat tanítottak. Közel 40 évesen van 4 okj-m, ki fran.c akar még 5., 6. szakmát, amire ugyan úgy nincs semmi garancia, hogy a piacképes tudást adják? Mar.ha az ki ebben hisz, ugyan úgy a semmit fogják tanítani. Arról nem is beszélve, ami normális képzést ad, azt 1 év alatt át tudják adni és 500 ezertől indulnak az árak, de ott van minőség, az alatt lófaxt se fognak tanítani, mert senkinek nem kell a konkurencia, azért ilyen magas a normális képzés ára, hogy ne legyen sok jó szakmunkás, mert az mind csak nyűg és konkurencia.
2021. jan. 2. 10:08
 60/63 anonim ***** válasza:
48%

59-es

Tudnál példát mondani minöségi képzésre?

Egyébként egyetértek OKJt szétverték hogy még kiszolgáltottabbak legyenek az emberek.

2021. jan. 2. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!