Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?
"OKJ-t szétverték"
Mégis kik? Pont hogy használhatóra akarják reformálni, mivel eddig csak papírt adott, tudást nem. Épp ideje volt ennek véget vetni.
Mellesleg az egyetem legtöbb szakja ingyenes, mindenki számára. Előtted a lehetőség. De persze sopánkodni könnyebb
"Pont hogy használhatóra akarják reformálni, mivel eddig csak papírt adott, tudást nem. Épp ideje volt ennek véget vetni."
Ugyanazt fogják tanítani, csak 3 év alatt. Nem mellékesen, még az esélyét is elvették az elérhető átképzés lehetőségének, amihez csak gratulálni tudok. Vannak olyan 40 felettiek is, mint én, akiknek ez egy remek lehetőség lett volna egy képesítés megszerzéséhez. Engem annyiból nem érint, hogy nagyjából 3 éve téma, hogy meg akarják szüntetni, gyorsan (2 év alatt, munka mellett) be is "rántottam" 2 piacképes szakmát. Most mondjuk jó munkahelyem van, de ezekkel a végzettségekkel bármikor el fogok tudni helyezkedni. Mondjon bárki bármit, MO a papírok országa.
Aha, aki megmondja egy sopánkodó h.lyegyereknek az igazat, az felfuvalkodott. Aham, kérlek mesélj még.
"Ugyanazt fogják tanítani, csak 3 év alatt" Te már csak tudod, hisz te dolgoztad ki a tervet, hogy nézzen ki stb. Igaz, hogy még el sem indult, senki sem tud semmit, de te mar tudod, hogy ugyan olyan lesz. Ez igen!
"NTe már csak tudod, hisz te dolgoztad ki a tervet, hogy nézzen ki stb. Igaz, hogy még el sem indult, senki sem tud semmit, de te mar tudod, hogy ugyan olyan lesz. Ez igen!"
Nem az a cél, hogy tanult emberekkel legyen az ország tele. Nincs itt semmiféle terv és nem is lesz.
59-es
Tudnál példát mondani minöségi képzésre?
Egyébként egyetértek OKJt szétverték hogy még kiszolgáltottabbak legyenek az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!