Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?
Hát nem tudom.. Rengeteg olyan emberkéket tudok,ismerek akik egy forintot sem költöttek, csak lett egy házuk mert ott van 3,4 gyerek.
A gyűjtésről.. Szerintem én vagyok az aki tényleg gyűjt.. Megéhezem szó szerint, de hiába.. Ördögi kör.. Mondok egy példát.. 1,5 éve Hollandiában dolgozok, havonta 400.000 Ft-ot tudok tisztán félre tenni. Nem iszok, nem dohányzok..kvázi próbálok gyűjteni, de minek???
Amit tavaly pl 7 milkáért néztem az most már 10 milka! Egyszerűen nevetséges minden!
Eleve egy mini 26 nm-es garzon 10 milliótól kezdődik alsóhangon.. És azt azért fel kell újítani. A megyeszékhelyekhez közeli agglomerációban pedig egy rozoga összeomlás szélén álló 50 nm-es vályogházért is elkérnek 8 misit... Oké.. Lehet venni viszonylag tűrhető árért is elmegy kinézetű kis házakat, de azok olyan helyen vannak ahol a madár se jár, rosszak, zajosak a környéken élők és a környéken semmi munkalehetőség.
11-es!
Te halálkomolyan megmondtad a frankót!
Nekem nincs gyerekem, mégis tavaly tudtam venni egy ingatlant. Igaz már elmúltam 35 éves addigra, de összesporoltam az önerőt, és mellé lakásvásárlási hitelt vettem fel. Kevesebb a hiteltörlesztésem mint az albérleti díjam ami volt. Sógornőm most intézte a CSOKot magána 2 gyerek után. 10 milliót kap 2 gyerekre, de vissza kell fizetnie. Az is egy hitelfajta, kisebb kamattal.
Az ingatlan árak meg a gazdasági helyzet miatt emelkednek. A CSOK nem igazán számít, csak annak aki tud élni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!