Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyedülállóként,hogyan tudnék...

Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?

Figyelt kérdés
Egekben az árak a Csok miatt, mindenki mindenhol csak ezt szajkózza, hogy CSOK, CSOK, CSOK.. Igazságtalannak tartom az egyedülálló emberekkel szemben mert amíg nem volt Csok, reális árak voltak. Egyszerű parasztházak is vidéken 10 milka felett vannak ami viszonylag jó állapotú. Szomorú vagyok.

2020. dec. 29. 21:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
36%
Sehogy mi szegény családba születtünk,szar szegény mocskos élet vár ránk. A nemeseknek van 12+ ingatlanja is a hülyegyerek meg tovább viszi a lopott vállalkozást így megy ez
2020. dec. 29. 22:30
 12/63 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.. Rengeteg olyan emberkéket tudok,ismerek akik egy forintot sem költöttek, csak lett egy házuk mert ott van 3,4 gyerek.

A gyűjtésről.. Szerintem én vagyok az aki tényleg gyűjt.. Megéhezem szó szerint, de hiába.. Ördögi kör.. Mondok egy példát.. 1,5 éve Hollandiában dolgozok, havonta 400.000 Ft-ot tudok tisztán félre tenni. Nem iszok, nem dohányzok..kvázi próbálok gyűjteni, de minek???

Amit tavaly pl 7 milkáért néztem az most már 10 milka! Egyszerűen nevetséges minden!

Eleve egy mini 26 nm-es garzon 10 milliótól kezdődik alsóhangon.. És azt azért fel kell újítani. A megyeszékhelyekhez közeli agglomerációban pedig egy rozoga összeomlás szélén álló 50 nm-es vályogházért is elkérnek 8 misit... Oké.. Lehet venni viszonylag tűrhető árért is elmegy kinézetű kis házakat, de azok olyan helyen vannak ahol a madár se jár, rosszak, zajosak a környéken élők és a környéken semmi munkalehetőség.

2020. dec. 29. 22:37
 13/63 A kérdező kommentje:

11-es!

Te halálkomolyan megmondtad a frankót!

2020. dec. 29. 22:41
 14/63 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg van olyan, aki nem látja be, hogy a csok es babaváró miatt mentek fel az árak? :D Jo isten gyere le
2020. dec. 29. 22:45
 15/63 anonim ***** válasza:
36%

Nekem nincs gyerekem, mégis tavaly tudtam venni egy ingatlant. Igaz már elmúltam 35 éves addigra, de összesporoltam az önerőt, és mellé lakásvásárlási hitelt vettem fel. Kevesebb a hiteltörlesztésem mint az albérleti díjam ami volt. Sógornőm most intézte a CSOKot magána 2 gyerek után. 10 milliót kap 2 gyerekre, de vissza kell fizetnie. Az is egy hitelfajta, kisebb kamattal.

Az ingatlan árak meg a gazdasági helyzet miatt emelkednek. A CSOK nem igazán számít, csak annak aki tud élni vele.

2020. dec. 29. 23:04
 16/63 anonim ***** válasza:
10%
Az ingatlanárakat az Airbnb és a spekulatív befektetők pumpálták fel, nem a CSOK és a babaváró. Már csak azért sem, mert a meredek áremelkedés elindult még a CSOK bejelentése előtt... Csak kérdezzetek meg egy ingatlanost, hogy 2015-2019 között kik vették meg a jobb helyeken lévő lakásokat. Az biztos, hogy nem a vagyonnal nem rendelkező, de hitelképes fiatal, középosztálybeli, családalapító párok, akiket a CSOK céloz. Nagyon nem. Szerintetek miért volt olyan, hogy néhány újépítésű projekt honlapja is csak angolul jelent meg? A CSOK csak csepp volt a tengerben, amivel a kormány esélyt próbált adni az általa felemelni kívánt rétegeknek saját ingatlanra egy ilyen környezetben.
2020. dec. 29. 23:10
 17/63 A kérdező kommentje:
Oké.. Felemelkedtek drasztikusan az árak,de akkor magyarul csak a spórolás, gyűjtés marad? Hitelről hallani sem akarok! Én annak a híve vagyok, hogy ma van munkahelyen, holnap nincs, vagy ma élek.. Holnap nem.
2020. dec. 29. 23:18
 18/63 anonim ***** válasza:
79%
Vidéken is duplázódtak az árak. Ezt mivel magyarázod? Ki kéne nézni Budapest táblán kívülre is.
2020. dec. 29. 23:19
 19/63 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy az Airbnb, Mo-n amúgy is gagyi szinten megy, a -városunkban ami megyei jogú város, szinte nincs jelen. Elég régóta benne vagyok ebben, tudom mi a helyzet.
2020. dec. 29. 23:19
 20/63 anonim ***** válasza:
22%
A felkapott helyeken felnyomja az árakat az airbnb, és az onnan kiszoruló valódi lakhatási célú kereslet meg felnyomja az árakat a külvárosokban, agglomerációban, vidéki városokban... Persze nem ez volt az egyetlen faktor, de ez volt a legnagyobb. Nem véletlen, hogy a vidéki falvakban nem volt akkora áremelkedés.
2020. dec. 29. 23:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!