Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?
Figyelt kérdés
Egekben az árak a Csok miatt, mindenki mindenhol csak ezt szajkózza, hogy CSOK, CSOK, CSOK.. Igazságtalannak tartom az egyedülálló emberekkel szemben mert amíg nem volt Csok, reális árak voltak. Egyszerű parasztházak is vidéken 10 milka felett vannak ami viszonylag jó állapotú. Szomorú vagyok.2020. dec. 29. 21:36
61/63 anonim válasza:
"mert senkinek nem kell a konkurencia, azért ilyen magas a normális képzés ára, hogy ne legyen sok jó szakmunkás, mert az mind csak nyűg és konkurencia."
Hát persze, akkor egyetemen minek tanítanak az oktatók, akik ugyanabban a szakmában dolgoznak? Na ugye hogy ugye? Miért jó egyeseknek, hogyha h.lyeségeket állítanak
62/63 anonim válasza:
Egyetemeken sem tanítanak olyat ami megállná a helyét, tovább kell képeztetned magad, mert ott is a tuningépeket meg az ezer éves xarságokat tanítják, az egyetem is arra jó, hogy az ott tanítóknak legyen munkájuk a professzorok meg elkérik a plussz pénzt a külön órákért, ezért oktatnak. Majd gondolod a felhasználható tudást majd ingyen fogják adni. Álmodozzál csak!
63/63 anonim válasza:
60as tanítanak 3d-s dolgokat, szabás, varrás, de körbe kell hozzá nézni, amik jók azok 500ezertől indulnak mind tanfolyamok, az alatt hobbi szinten oktatnak csak. Hát most bocsi de ezekre nem fogok rákeresgélni, jó rég kerestem már á és nem tudom melyik iskolák voltak azok, de vannak, részletesen le volt írva mit oktatnak, hány órában és mennyiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!