Egyedülállóként,hogyan tudnék egy kis reményszikrát találni ház vásárlásra a Csok-al szemben?
Figyelt kérdés
Egekben az árak a Csok miatt, mindenki mindenhol csak ezt szajkózza, hogy CSOK, CSOK, CSOK.. Igazságtalannak tartom az egyedülálló emberekkel szemben mert amíg nem volt Csok, reális árak voltak. Egyszerű parasztházak is vidéken 10 milka felett vannak ami viszonylag jó állapotú. Szomorú vagyok.2020. dec. 29. 21:36
41/63 anonim válasza:
Hiába írsz litániát, az tény, hogy NEM az airbnb okozta az emelkedést, felesleges ezen vergődnöd. Szia
42/63 anonim válasza:
Gondoltam esetleg ellenérveket is felhozol, de ezekszerint nincs ilyesmid :D
43/63 anonim válasza:
Mi akkor vettünk házat, mikor elkezdődött a féktelen áremelkedés. Az pedig valóban hamarabb elindult, mint ahogy a csokot bevezették. De! A lakásárakban volt csak érezhető a bumm, a csok bevezetése után ugrottak meg a házak, majd mindkettő szarnyalt egészen eddig az évig.
Aki vásarolna: szerintem olcsóbbak lehetnek valamivel az ingatlanárak jövőre, de azért '14- es árakat már nem fogunk látni.
44/63 anonim válasza:
40: szóval te összeveted Budapest agglomerációját meg a Balaton környékét az Alföld közepével.... ez már tényleg nagyon gáz, sztem nem kéne tovább folytatnod ezt. A lakáspiac kicsit összetettebb annál, minthogy ilyen sommásan kijelentsd, hogy az airbnb önmagában felelős az áremelkedésért. A másik logikai hibád, hogy abból indulsz ki, hogy mindenki Bp belvárosában akar lakni. De tényleg felesleges leállni veled, jót röhögtem az agglo-Fegyvernek összehasonlításon, köszi az élményt:D
45/63 anonim válasza:
#44: nézd, nem ciki ha nem érted amit írtam, nem kell mindenkinek rálátnia az ingatlanpiacra, csak akkor ne írj hülyeségeket :D
46/63 anonim válasza:
#45, ne zavarjon, hogy többen mondunk neked ellent, köztünk speciel én is, aki ebben dolgozom :D semmi érvet nem írtál, csak felesles litániát, aztán meg mikor vki nem akar erre a puruttya írásra reagálni, akkor egyből elmondod ugyanazt, amit mi is, hogy 0 érv. Gratulálok a vitakultúrádhoz, igazán szánalomra méltó. Menj és takarítsd ki az airbnb lakásod, hátha akkor hasznosnak érzed magad és ne szólj bele olyanba, amiről gőzöd sincs ;)
47/63 anonim válasza:
45: szemmel láthatóan te nem érted, de ha már ennyire meg vagy győződve az igazadról, leírhatnád pl Budaörs és Nagyatád szociodemográfiai jellemzőit és ennek hatását az ingatlanpiacra. Egyből kiderülne, hogy miért oltári baromság egy hozzászóláson belül emlegetni őket meg hasonlítgatni.
48/63 anonim válasza:
Az igazság nem népszerűségi verseny, tök mindegy hányan mondjátok a hülyeséget :D Azzal sajnos már tényleg nem tudok mit tenni, ha nem sikerült megérteni, hogy miért hoztam fel példának Nagyatádot, pedig szerintem egész érthetően leírtam :(
Én mondjuk nem hangoztatnám ezek után, hogy "ebben dolgozom", ettől csak cikibb ;)
49/63 anonim válasza:
EZ csak neked ciki, hogy még mindig kötöd az ebet a karóhoz, mikor így beégtél. Már nekem égő, amit művelsz
50/63 anonim válasza:
Amúgy pont ez a poén az egészben,h nyomják h vállaljon az ember minél több gyereket,meg h az a fiatal gyereke akinek nincs az nemzetvesztő stb...Hogy legen egy egyedülállónak családja amikor lekötik az egzisztenciális problémák?Az adók magasak,az ingatlanárak magasak,az OKJ-t szétverték,a munkabérek nevetségesek hitelek 20évre...Aki látástól vakulásig a megélhetéséért küzd az nem fog családot alapítani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!