Manapság már nem éri meg tanulni?
Környezetemben azt vettem észre, hogy aki nem tanult tovább középiskola után, hanem elment gyárba dolgozni, most sokkal előrébb tart, mint ahol én tartok jelenleg. Gondolok arra, hogy nekik van megtakarításuk, saját kocsi stb. és gyakorlatilag bármi, ami kell nekik gond nélkül meg tudják venni. Ellenben nekem alig van valami megtakarításom, saját kocsiról még álmodni se tudok, és pl egy új telefonra is fél év alatt dobtam össze a pénzt nagy nehezen.
4 évem ment el az egyetemen, hogy szerezzek egy olyan diplomát, amivel olyan állást tudok szerezni, hogy még a szülőktől való különélés is lehetetlen. Egy ismerősöm érettségivel gyárban kétszer annyit keres, mint én diplomával. Ez normális dolog?
Annyit még hozzátennék, hogy Nyugat-Magyarországról van szó.
#35 dehogy értesz, csak okoskodni tudsz de annyihez értesz csak hogy hogyan kell kezelni 2-3 gépet. :D
Egy normális mérnök azt amit te tudsz megtanulja egy hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!