Mekkora hátrány mérnökként ha nincs idegen nyelvtudás?
Figyelt kérdés
Annyi angol max hogy filmet/játékot/meg simple verziót megérti és egyszerüen tudd válaszolni.2020. dec. 21. 21:52
21/26 anonim válasza:
Nem a nyelv tudása miatt nem talál állást. A nyelv tudás csak a fizetést befolyásolja erősen. Aki nem talál munkát általában nem hajlandó költözni valami világvégi faluról, vagy irreális elvárásai vannak.
22/26 anonim válasza:
Aki azt írta,hogy anyanyelviszintű angol, vagy német kell egy mérnöki pozira az soha nem dolgozott :)
Én EON-nál dolgozom, mint villamosmérnök(1éve) nem tudok angolul beszélni, de ettőlfüggetlenül a szakmai irodalmat megfelelően tudom értelmezni, nincs probléma, és eszem ágában nincs,hogy én angolul beszéljek bárkivel, teljes mértékben hidegen hagy , mondjuk fizum nettó 270, illetve sajáthasználatra autó,telefon + havi 30k szépkártya és eléggé kötetlen
23/26 anonim válasza:
Ha beszélnél angolul, lehetne ez 400 nettó is.
24/26 anonim válasza:
Lehetséges, de nekem ez így kényelmes :) konklúzió, nem kell anyanyelvi szintű nyelvismeret :)
25/26 anonim válasza:
Te tudod. Én ennyiért az ágyból se kelek ki.
26/26 anonim válasza:
Jó neked, a lakosság 80 %-a azért ennyi pénzért felkel az ágyból. De persze messziről jött ember azt mond, amit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!