Fizetés nélküli szabadság 2 hétre vagy kirúgás melyik a jobb opció?
Figyelt kérdés
Ha már kivetted minden szabadságod de karácsonyi időszakra kell menni mert nincs munka akkor inkább kérnél fizetés nélküli szabadságot vagy elmennél a cégtől? Nincs munkahely nagyon a környéken szóval ez nem Budapest2020. nov. 28. 11:00
11/25 anonim válasza:
Ahogy a 10es írja. Mondjuk nem is dolgoznék döbröginek.
12/25 anonim válasza:
10. és 11.
Ja, itt könnyen arcoskodtok, de a valódi életben nem így tennétek, mert nem lenne meló, és akkor nem lenne fűtés, meg zabálnivaló a gyereknek.
13/25 anonim válasza:
De, én így tettem. Az ügyet megtalálod a kúria oldalán is... Üdv.
14/25 anonim válasza:
13.-nak.
Oké, de után ugye nem gond, ha nem vesznek fel sehová, mert senki sem akar egy spiclivel dolgozni, aki képes felnyomni azt a céget, ahonnét enni kap?
15/25 anonim válasza:
Képzeld, felvettek. Nem spicli vagyok, hanem munkavállaló. Betartom a kötelezettségeimet, cserébe elvárom, hogy tartsd tiszteletben a jogaimat, mint munkáltató.
És nagyon szarul nyomod két nickről 😂
16/25 anonim válasza:
Visszamenőleg is feljelenthet.
17/25 anonim válasza:
11: szintén megtettem, egy hét múlva volt állásom, több pénzért. Nem mindenki képzetlen, hogy a legszarabb minimálbéres állásért is nyalja a főnök seggét meg rettegjen.
18/25 anonim válasza:
17 vagyok. Nem a 11nek válaszoltam, hanem azt is én írtam.
19/25 anonim válasza:
# 14
Gyenge trollkodás! Magyarországon munkabért adnak, nem ennivalót a cégek!
20/25 anonim válasza:
17.-re.
De a kérdező leírta, hogy nincs a környéken meló. És gondolom nem fosna, ha lenne 3 diplomája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!