A fizetés nélküli szabadság (30 napnál hosszabb lenne) beleszámít a későbbi csed-be?
Figyelt kérdés
És nulla forintos megbízási szerződést aláírhatok így megbízottként, ha tulajdonképpen nincsen járulékom, csak ami tbt magamnak fizetek? Jól tudom, hogy a fizetés nélküli szabi az nem munkaviszony, mert a tbm is magamnak fizetem?2020. jún. 4. 14:51
1/5 anonim válasza:
Május 1-től a munkáltatónak kell fizetni elvileg az eü szolg járulékot, ha fizetés nélkülire mész. Ha 30 napot meghaladja, akkor arányosan veszted el a szabadságodat, plusz kieső időnek is számít ugye.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát, ha kieső időnek számít, akkor a csedbe, gyedbe se számít bele később, jól ertem?
2020. jún. 4. 16:39
3/5 A kérdező kommentje:
Kb fél évről lenne szó.
2020. jún. 4. 16:40
4/5 anonim válasza:
Mivel az egy bérrel el nem látott időszak, ezért nem számít.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. jún. 5. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!