Megérne ez egy munkaügyi pert? A munkáltató rendes felmondással akart elbocsátani, de nem írtam alá, majd emaileztünk és hülyének akar nézni?
Munkaszerződés:
"Rendes" felmondás:
Emailem a cégnek 1 :
Válasz a cégtől 1 :
Nincs pénzem ügyvédre, jelenleg álláskeresésire várok.
Tanácsokat kérnék, hogy miként juthatnék a pénzemhez amiért már megdolgoztam és járna... Vagy nincs értelme?
Mt szerint nincsen sem délutános pótlék, sem hétvégi...
Idén júliusban 23 munkanap volt... Ennyi van a bérpapíron is.
A szabadság nagyobb részével a munkáltató rendelkezik, nem tilos szabira küldeni az embert...
Alapvetően dolgokkal nem vagy tisztában!
A garantált bérminimumnál sem fizethetett volna kevesebbet egy hónapban sem. Ez pedig nem ledolgozott idő függvénye, köteles lett volna beosztani a munkaszerződésnek megfelelően teljes munkaidőbe 168 óránál nem kevesebbe, vagy módosítani a szerződést részmunakidősre és kivenni belőle a versenytilalmi megállapodást.
Nem, ő nem ezt tette hanem 8-10 munkanappal szivatott az év háromnegyed részében a Kovidra hivatkozva...
Én tudom mi ez a műszakpótlék. Te nem tudod. Honnan is tudnád, hogy jogosult vagy-e rá? Annyi nem elég, hogy "változó volt a munkavégzés ideje", nem is azt kell vizsgálni.
De már így is sokkal több időt pazaroltam rád, mint kellett volna...
Megyek, öntök a kútba egy kis vizet, az hasznosabb lesz.
Azt ugye tudod, hogy perelni minden szarért lehet, de ha te leszel a vesztes, és az leszel, akkor neked kell kiperkálni a perköltséget, ügyvédi díjat és minden járulékos költséget. Na ott majd kapsz járulékot, idióta.
Azt még tedd hozzá, a bíróság is hozzá fogja tenni, hogy gyakorlatilag megzsaroltad a munkáltatót és megpróbáltál 2 millát lehúzni róluk!
Az ugye megvan, hogy az idei alapbéred 1400 forinttal több, mint a gbm, ugye?
Mi a tökömről beszélsz?
46/
A bérpapírok csak kinyomtatva vannak, nem kaptam annyi pénzt ami rajtuk szerepel, plusz költségmentességet kérek a bíróságon ugyanis jövedelem és visszatartott bizonyítvány nélkül nehéz lenne miből munkát vállalni és perköltséget fizetni!
A valós összegeket a cetlik tartalmazzák amiből legalább 10 darab van, és csak egy részükön van annyi pénz mint a bérpapírokon.
Nem érdekel a perköltség és a pervesztés sem, a munkáltatóm többet veszt ezen ahelyett, hogy megállapodtunk volna!
46/
Eriggy a kútba, fejen is állhatsz benne felőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!