Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az a havi fizetés...

Mennyi az a havi fizetés amiből már családot lehet alapítani és el lehet tartani egy gyereket?

Figyelt kérdés

Kapok most 210-et nettóban, de hát ezzel magamat alig bírom fenntartani.

Az a 12 ezres családi pótlék a gyerek egy heti kajájára se lenne elég. És akkor tankönyvek, gyerek edzéseit kell fizetni, magántanárokat, ruházni kell stb. Legalább 500 ezres fizetés kéne

Szóval ha ennyit keresek, inkább mondjak is le erről, hogy családom legyen?

2020. szept. 21. 15:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
48%
Még egy dolog, az itt élő muszlimok, arabok persze hogy nem erőszakoskodnak, nem is róluk van szó. vedd már észre akiket behoznak azok nem jóérzéssel jönnek nyugat Európába! Németországban egy nőt a gyerekével együtt egy csodás fekete bevándorló a vonat elé rúgott, Svédországban napi szinten erőszakolják meg a nőket, NEM A +§ ÉVE OTT ÉLŐ ARABOK CSINÁLJÁK! Ezt én is tudom. Én nem gyűlölködöm ba+, nem mást okolok, ezek csak tények és nem szeretnék bünőzőkel élni mint a franciák, németek, angolok, mind mind gyarmatosító ország. valahol megértem az afrikaiak haragját is, mert máig gyarmatadót fizetnek a franciáknak, de ez nem jogosítja fel őket, hogy szét alázzák a fehér lakosságot, nem ők hozzák a rendeleteket! Kicsit elkanyarodtunk a témától... Én nem fajgyűlölő migráns utáló id.ióta vagyok ember. Az itt élő ázsiai kereskedőkkel sincs nekem bajom, nem zavarnak, nem bántanak senkit, békés természetűek.
2020. szept. 23. 11:30
 42/44 anonim ***** válasza:
34%
Hát engem speciel egy hungarista nagy magyar erőszakolt meg az utcán. Nem kell ehhez migransokat "behozni".
2020. szept. 23. 13:56
 43/44 anonim ***** válasza:
48%
Az nem volt hungarista, attól hogy ő azt mondja még nem az, azt sem tudja mit jelent. Aki meg fehérfűzőnél tart, meg a bőr fejnél, meg a szavak dobálózásánál az még éretlen kisgyerek, agyilag nulla. Nem kéne párhuzamot húzni egy bőrfejű hü.lyegyerek meg egy nemzeti érzelmű felnőtt között, vannak tanárok akik annak idején MIÉP, meg JOBBIK gyűlésekre is kijártak, attól még hogy ők is mellé nyúltak nem rossz érzésű, beteg lelkűek, csak megvezették őket. Hisznek valamiben ami sajnos elmúlt régi dolog. A nemzetinek sajnos már negatív értelme lett, a sok fog.yatékosnak köszönhetően :/
2020. szept. 23. 14:48
 44/44 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2021. okt. 5. 12:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!