Mennyi az a havi fizetés amiből már családot lehet alapítani és el lehet tartani egy gyereket?
Kapok most 210-et nettóban, de hát ezzel magamat alig bírom fenntartani.
Az a 12 ezres családi pótlék a gyerek egy heti kajájára se lenne elég. És akkor tankönyvek, gyerek edzéseit kell fizetni, magántanárokat, ruházni kell stb. Legalább 500 ezres fizetés kéne
Szóval ha ennyit keresek, inkább mondjak is le erről, hogy családom legyen?
Na vágom, akkor azért nem értek én ebből semmit mert német emberként szlovák feleséggel élek együtt Magyarországon így hiányzik a nemzeti öntudat.
Elnézést.
@34 Hadd tippeljek: vidéki kisvárosban élsz, valami szakmunka-jellegűt végzel, öt éve még Jobbik, mára Mi Hazánk-szimpatizáns vagy, aki életében azon két alkalommal látott muszlimot, amikor kebabot evett Budapesten.
Mit jelent neked a nemzet, meg a nemzeti kultúra? Nekem például azt, hogy nem telik el hónap anélkül, hogy egy magyar prózakönyvet vagy verseskötetet el ne olvasnék, hogy ne néznék magyar filmet, vírusmentes időkben a színház is ide tartozik természetesen. Folyamatosan igyekszem tanulni és megérteni a magyar történelmet, hagyományokat, néha eljutok egy táncházba is.
Mégis én vagyok a nemzetrontó ballibsi, mert tisztában vagyok vele, hogy a migránsokkal fenyegetőzés nevetséges. Jártam 80+ országban, ezekből elég sok volt a muszlim többségű, nem erőszakoltak ők sem nőket az utcán, mint ahogy az itt élő marokkói, tunéziai, afgán, meg szudáni ismerőseim sem. Kicsit nézz körül a világban, meg igyekezz a Vadhajtásokon kívül máshonnan is tájékozódni.
Pontosan ugyanígy gondolkodó radikáljobbos voltam még akár tíz éve is. Szegény családban nőttem fel egy kisvárosban, nyilván kellett utálni valakit azért, mert semmire nem volt pénzünk. Amióta többet láttam a világból, ez mind eltűnt, mert a széljobbon tolt lózungok egyszerűen nem igazak, csak ha folyamatosan ezzel a szemüveggel nézed a világot, akkor esélytelen meglátni a hazugságot.
Remélem sikerül majd egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!