Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az a havi fizetés...

Mennyi az a havi fizetés amiből már családot lehet alapítani és el lehet tartani egy gyereket?

Figyelt kérdés

Kapok most 210-et nettóban, de hát ezzel magamat alig bírom fenntartani.

Az a 12 ezres családi pótlék a gyerek egy heti kajájára se lenne elég. És akkor tankönyvek, gyerek edzéseit kell fizetni, magántanárokat, ruházni kell stb. Legalább 500 ezres fizetés kéne

Szóval ha ennyit keresek, inkább mondjak is le erről, hogy családom legyen?

2020. szept. 21. 15:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a népesség osszetetelerol írtam hanem a mennyiségről.
2020. szept. 23. 08:26
 32/44 anonim ***** válasza:
44%
Nem a mennyiség számít... Nagyon lmbtqi-s a felfogásod, megy az agymosás, már nem nemzetben számolunk hanem tömegben, nem számít a kultúra, se semmi, elég beteges a felfogás, így halnak ki nemzetek majd szép lassan. Lesz egy kutúra, gyökerek, család nélküli emberi kevert massza, akik majd arra lesznek jók, hogy kiszolgálják a multikat meg a háttérhatalomnak úgy táncoljanak, ahogy elkívánják.
2020. szept. 23. 09:14
 33/44 anonim ***** válasza:
37%
@32 Nézd, aki ilyen témában LMBTQ-zni kezd meg háttérhatalmat emleget, annak a kultúra amúgy sem áll többől, mint hogy beleröfög meccs elején a himusz utolsó taktusába egy hajrámagyarországtüdüdüdüt, meg könnyezik egyet valami Horthy-képre kopizott Wass Albert idézeten június 4-én, amúgy meg évi egy magyar regénynél kevesebbet olvas.
2020. szept. 23. 10:34
 34/44 anonim ***** válasza:
26%
33as nem tudom miről beszélsz. Attól hogy valaki nemzeti érzelmű, nem azt jelenti hogy de.bil, lehet sokatok csak eddig jut el, az meg nem az én problémám. Ezt látom meg hallom, nem én tehetek róla hogy ők lmbtq-sok, ők meg arról fröcsögnek és az orruknál tovább sem látnak, mert csak a számadatokat nézik és nem nemzetben gondolkoznak me há minek az. majd megtudják, hogy minek az majd ha a lányokat a muszlimok, arabok fényes nappal fogják megbaxni a nyílt utcán.
2020. szept. 23. 10:53
 35/44 anonim ***** válasza:
39%
Na, látom működik a Fidesz propaganda..
2020. szept. 23. 11:00
 36/44 anonim ***** válasza:

Na vágom, akkor azért nem értek én ebből semmit mert német emberként szlovák feleséggel élek együtt Magyarországon így hiányzik a nemzeti öntudat.

Elnézést.

2020. szept. 23. 11:06
 37/44 anonim ***** válasza:

@34 Hadd tippeljek: vidéki kisvárosban élsz, valami szakmunka-jellegűt végzel, öt éve még Jobbik, mára Mi Hazánk-szimpatizáns vagy, aki életében azon két alkalommal látott muszlimot, amikor kebabot evett Budapesten.

Mit jelent neked a nemzet, meg a nemzeti kultúra? Nekem például azt, hogy nem telik el hónap anélkül, hogy egy magyar prózakönyvet vagy verseskötetet el ne olvasnék, hogy ne néznék magyar filmet, vírusmentes időkben a színház is ide tartozik természetesen. Folyamatosan igyekszem tanulni és megérteni a magyar történelmet, hagyományokat, néha eljutok egy táncházba is.

Mégis én vagyok a nemzetrontó ballibsi, mert tisztában vagyok vele, hogy a migránsokkal fenyegetőzés nevetséges. Jártam 80+ országban, ezekből elég sok volt a muszlim többségű, nem erőszakoltak ők sem nőket az utcán, mint ahogy az itt élő marokkói, tunéziai, afgán, meg szudáni ismerőseim sem. Kicsit nézz körül a világban, meg igyekezz a Vadhajtásokon kívül máshonnan is tájékozódni.

Pontosan ugyanígy gondolkodó radikáljobbos voltam még akár tíz éve is. Szegény családban nőttem fel egy kisvárosban, nyilván kellett utálni valakit azért, mert semmire nem volt pénzünk. Amióta többet láttam a világból, ez mind eltűnt, mert a széljobbon tolt lózungok egyszerűen nem igazak, csak ha folyamatosan ezzel a szemüveggel nézed a világot, akkor esélytelen meglátni a hazugságot.

Remélem sikerül majd egyszer.

2020. szept. 23. 11:09
 38/44 anonim ***** válasza:
@34: A magadfajták járatják le a normálisan gondolkodó jobboldali érzelmű embereket.
2020. szept. 23. 11:13
 39/44 anonim ***** válasza:
36os ha nem érted miről van szó akkor nem kell hozzá szólni, ha németben élnél akkor az ottani nemzeti problémákat értenéd, de a magyart hogyan értenéd idegenként?
2020. szept. 23. 11:17
 40/44 anonim ***** válasza:
37es te hü.lye vagy ha ennyire beskatulyázod a nemzeti nézetű embereket. Nem fogom neked leírni milyen végzettségem van és ki vagyok, hol élek, mert ku.vráa semmi közöd hozzá Ezzel a hozzászólásoddal rengeteg diplomás embert is leírtál, gratulálok neked te sokkal különb vagy. Én komolyan azt mondom, hogy ez a nemzet megérdemli azt amit magának össze hozott. De nem csak a magyar. Bánnya a fr.anc, ha ez így jó a magyarnak akkor legyen, de ne sírjon aztán hogy nem tud családot vállalni, meg miért ilyen kevés a fizetése! Akkor egye meg amit főzött, jó étvágyat kívánok hozzá!
2020. szept. 23. 11:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!