Budapestre ennyi fizetés elég hosszú távra?
Szobában éléshez elég.
Viszont, személy szerint én a szobában lakást egy ideiglenes megoldásnak találom.
Egy: 1-2. Ti nem voltatok egyetemisták, fiatalok? Én 19-27 éves korom között albérleti szobában laktam. Nem nagyvárosba születtem, ezért amikor egyetemre mentem, akkor albérletbe kerültem és ott nyilván lakótársakkal laktam, mivel nem gazdag családból származom, hogy megdobjanak annyival, hogy egy egész lakást béreljek. Miután végeztem a sulival, utána is még jó néhány évig albérleti szobában éltem, mert nem akartam a pályakezdő fizetésem túl nagy részét elkölteni lakhatásra. Ja és nem kötelező full idegenekkel, vagy rossz lakótársakkal lakni. Testvérrel, régi jó barátokkal, stb szintén lehet együtt lakni. De még az idegenek közt is vannak normális lakótársak bőven.
Kettő: Kérdező, egy kérdésem van hozzád még:
100 + 125 = 250 ?
Én nem azt gondolom, hogy mesés fizetés vár, hanem csak azt, hogy munka vár.
A környéken ahol élek nincs semmi, és soha nem is volt. Én se a nagy kaland kedvéért mennék fel, hanem mert ott van lehetőség és ez ellen nem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!