Vidékről felköltözni Budapestre a munkahely vagy jobb fizetés miatt, teljesen egyedül, tudnátok írni tapasztalatot?
Menne a fene aprópénzért a koszos, mocskos fővárosba...
Kőszeg- Sopron tengely környékét célozd be egy bécsi, vagy burgenlandi munkahellyel, aztán kellemes helyen is vagy és pénzed is lesz.
Nem mennék. Azért jöttem el Szombathelyről, mert nem voltak barátaim, és vágytam a nagyvárosi életre. Előtte Miskolcon éltem. Elegem is lett ebből a sok cigóból, dögszagú villamosokból, meg hogy fél méterenként le van hugyozva minden fal. (EZT MISKOLCIKÉNT íROM!)
Én is inkább Nyugat-Magyarországot mondanám, mert a jelenlegi Budapestnél Miskolc is jobb.
23F
Én azt gondolom, hogy megéri munka miatt felköltözni Budapestre. Tényleg sokkal több a lehetőség akár munkában való előrelépésre, akár új emberek megismerésére.
Biztonság miatt nem kell aggódnod. Budapest Európa egyik legbiztonságosabb városa.
Ne higyj azoknak, akik lepratelepként nyilatkoznak egy akkora városról, ami akkora mint több Szabolcsi település együttvéve. Belvárosban egyik forgalmasabb helyen sincs akkora bűz és kosz mint ahogy itt egyesek lefestik. De ha számodra nagyon fontos az utcák külleme, akkor költözz Budára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!