Mennyi idő után mondtál fel az első munkahelyeden?
Figyelt kérdés
Kijössz az egyetemről, szerzel egy jó munkahelyet. Mennyi ideig érdemes itt maradni, ha ez az első hely? Túl korai lenne 3 éven belül elmenni máshova?2020. júl. 1. 19:23
1/11 anonim válasza:
Ha jó és szereted, akkor miért hagynád ott?
2/11 anonim válasza:
22 év... :D
2,2 után kellett volna!
3/11 A kérdező kommentje:
Azért mert rossz nézni, hogy máshol akár 2x ennyit is kereshetnék.
2020. júl. 1. 20:25
5/11 anonim válasza:
8 év. De általában 3-4-et mondanak ideálisnak. (Persze sok mindentől függ, ha tudsz az adott cégnél szakmailag, karrierben, fizetésben előre haladni, akkor nem feltétlen éri meg váltani, abban mindig van egy kockázat.)
6/11 anonim válasza:
1 év, de az még egyetem alatt volt, és az egyetem miatt mondtam fel. Ahogy mondták, normális munkahely esetén a 3-4 év reális, kivéve ha lehetőséged van a megfelelő szakmai előremenetelre az adott cégnél, akkor értelemszerűen jobb maradni.
7/11 anonim válasza:
Eddig mindig kb. Két év után váltottam. Maradtam volna szívesen tovább is. De ezek a váltások mindig 25% feletti fizuemelést hoztak, míg amíg maradtam vhol 10% volt a max amit el tudtam érni. Ez meg azért nem mindegy...
De most talán tovább maradok...
8/11 anonim válasza:
Junior pozícióból váltottam nem juniorba másik céghez és ugyanígy seniorba a harmadiknál. Így mindkét alkalommal nettó lett a korábbi bruttóm.
9/11 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy 2 év után váltottam először, onnan pedig 3 év után másodjára.
10/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, függetlenül attól, hogy első vagy sem, ma már átlagosan 4 évente váltanak munkahelyet az emberek. Ebben az átlagban persze benne van az is, aki havonta, és az is, aki egy helyen dolgozza le az életét. 3 év az teljesen rendben van, egyáltalán nem korai, sőt, szerintem az 1 év is simán belefér. Ha van jobb lehetőség, miért ne élhetnénk vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!