Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi idő után mondtál fel...

Mennyi idő után mondtál fel az első munkahelyeden?

Figyelt kérdés
Kijössz az egyetemről, szerzel egy jó munkahelyet. Mennyi ideig érdemes itt maradni, ha ez az első hely? Túl korai lenne 3 éven belül elmenni máshova?

2020. júl. 1. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#10 Fordítsuk meg a kérdést: Alkalmaznál olyat, aki sehol nem dolgozott 1 évnél tovább? Jobb esetben egyszerűen mindig továbblép egy jobb ajánlatra, rosszabb esetben problémák vannak a munkájával, és emiatt nem marad meg sehol. Egyik sem bíztató egy munkáltatónak. A legtöbb cég nem 1 évre keres munakerőt. Én már kaptam meg interjún, hogy "Oké, szakmailag tök oké vagy, de egy kicsit sok munkahelyed volt már ilyen rövid idő alatt, mi ennek az oka?" Aztán persze megmagyaráztam, hogy mindenhol volt valami oka a kilépésnek, de ez tanulságos volt.
2020. júl. 19. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!