A barátnőm azzal fenyeget, hogy ha nem találok rendes munkát rövid időn belül elhagy és hazaköltözik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amint akad valami alkalmi munka mindent elszoktam vállalni. Arról meg nem tehetek, hogy elköszönt az a cég tőlem ahol évekig dolgoztam, létszám csökkentés végett. Nem beszélve arról, hogy babát is várunk, és most meg hirtelen hogy nincs fix munkám már azzal kell kezdeni , hogy elhagynak? Vettem házat mindent biztosítottam eddig amit tudtam.
Férfiak ti mit tennétek? Egyszerűen nem fogja fel a párom, hogy amint tudok munkába állok, de jelenleg most picit rossz a helyzetem.
2020. szept. 10. 14:04
41/49 anonim válasza:
Ugyanolyan íráskép, helytelen szöveg, emojik... Ugyan már, engem nem tudsz meggyőzni. De tudod, tökmindegy. Szomorú, hogy a vitákból kinőttél, de beszélni nem tudsz normálisan. Így ne várd, hogy valaha is komolyan vegyenek.
42/49 anonim válasza:
Jól van hajtogathatod itt még a magadédat nap estig. Legalább jókat röhögök😂szánalmas.
43/49 anonim válasza:
De jó, legalább a te napodat feldobtam.
44/49 anonim válasza:
Ki a fa..om akar téged 1ébként is meggyőzni..te állsz bele a másikba..folyamat.Tudom élvezed, de hidd el erre felesleges pazarolni energiákat. Bármit is írsz számomra jelentéktelen.
Részemről lezártam eme magas szinten történő kommunikációt.😂na szevasz.
45/49 anonim válasza:
A kommunikáció két ember között zajlik. Ezzel magadat is lehülyézted XD.
46/49 anonim válasza:
😂valóban..mert hülye vok h ilyen szinten bele állok.
49/49 anonim válasza:
Látom, azért még érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!