A barátnőm azzal fenyeget, hogy ha nem találok rendes
munkát rövid időn belül elhagy és hazaköltözik. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Amint akad valami alkalmi munka mindent elszoktam vállalni. Arról meg nem tehetek, hogy elköszönt az a cég tőlem ahol évekig dolgoztam, létszám csökkentés végett. Nem beszélve arról, hogy babát is várunk, és most meg hirtelen hogy nincs fix munkám már azzal kell kezdeni , hogy elhagynak? Vettem házat mindent biztosítottam eddig amit tudtam.
Férfiak ti mit tennétek? Egyszerűen nem fogja fel a párom, hogy amint tudok munkába állok, de jelenleg most picit rossz a helyzetem.
Én nőként azt mondom, ha fel tudta csinálni a csajt, akkor most tartsa is el. Mégis honnan veszik egyesek, hogy esetleg a csaj nem dolgozik? Nyilván fél attól, ha a pasival együtt akarnak maradni, de nincs rendes munkája, egyszer csak a pénzforrásuk is megszűnik. Azért ne gondolja senki, hogy a csaj otthon lógatná a lábád, mert "biztos a házimunkát, a gyereknevelést és a főzést majd a szomszédnéni végzi el", igaz? Én biztos, nem hagynám, hogy egy olyan férfi vegye el a gyerekemet, aki törvényesen nem is az apja és rendes munkája sincsen. Még szép hogy elhagynám, ha nem szedi össze magát. Nem várnám meg azt, hogy nyomorogjunk hárman valahol.
2020. szept. 24. 22:27
22/49 anonim válasza:
"Én nőként azt mondom, ha fel tudta csinálni a csajt, akkor most tartsa is el"
Férfiként azt mondom, hogy aki olyan ostoba, hogy egy ilyen bizonytalan helyezetben felcsináltatja magát, aztán meg tartaná a markát, az meg is érdemli, hogy nyomorogjon az anyjánál.
2020. szept. 25. 06:52
23/49 anonim válasza:
Hát én inkább "nyomorognék" az anyámnál, mint egy semmirekellő férfi mellett. Egy család már nem játék, hogy "majd csak eltartjuk valahogy". Aztán a hónap végén nincs mit enni.
2020. szept. 25. 09:23
24/49 anonim válasza:
Nőként akkor is a pasi mellé allok. Bizonytalanra ne csinaltassa fel magat senki. A masik annyira nem bizonytalan mert a palinak van kecoja ergo vagyoneleme. A nőnek milye van azon kivul h van egy pocaklakoja? Van karrierútja varjak vissza terhesseg utan vhova? Van piackepes tudasa amivel el tud adott esetben helyezkedni es minimum 300 nettot keresni? Van megtakaritasa? Nyelvtudasa?Sajat vagyoneleme? Csak azert kerdem mert itt kezdodik az a nő aki adott esetben kinyithatja a szajat es kidobhatja a palit mint macskat carni. Ez az a nő aki melle nem kell ferfi legalabbis egzisztencia szempontjabol. Es ez az a nő aki nem fogja fenyegetni ezzel a palijat mert ha kiesik a pali keresete a nő is tudja biztositani atmenetileg a dolgokat. Egy erett kapcsolatnak es gyerekvallalasnak ez az alapja! Stabil biztos labakon allo egzisztencia mind ket fel reszerol! Mert adott esetben a gyerek szívja meg.
2020. okt. 4. 14:09
25/49 anonim válasza:
24. A helyesírásod valami kegyetlen. És hogy egy nőnek milye van, semmi köze ahhoz, hogy a személyisége milyen. Azt is szögezzük le, hogy mindenhol másképp megy. Van, ahol a régi szokásokhoz híven, a nőt tartja el a férfi, van ahol a nő életképes, van, ahol becsuszik a gyerek, hát megtörtént. Akkor a szülők álljanak a saját lábukra. Ennyi.
2020. okt. 4. 15:35
26/49 anonim válasza:
"Van, ahol a régi szokásokhoz híven, a nőt tartja el a férfi"
Akkor te pedig "a régi szokásokhoz híven", menjél és mossál a teknőben.
2020. okt. 5. 09:06
27/49 anonim válasza:
26. Ha abban mosnék, se lenne semmi közöd hozzá.
2020. okt. 5. 09:12
28/49 anonim válasza:
25 nincs mivel foglalkozz? helyesírás :D
menjé magadnak az okoskodó fejeddel.
Látszik h nincs életed mert mind a másik hibájában vagy nagyokos
2020. okt. 8. 17:27
29/49 anonim válasza:
28. Ja, mert könnyebb másnak ugrani, mint megtanulni helyesen írni... Gratulálok!
2020. okt. 8. 17:42
30/49 anonim válasza:
Helyesírásom vmi kegyetlen..😂😂hát bocs hogy 1 elemista módon írok😂😂elnézed nekem ugye? Bocs h nem fordítottttam így mobilon keresztűűűl megfelelő figyelmet a hejesírásomra és így nem volt elég érthető a válasz. Ki ugrott kinek? Pfff. Valaszoltam a kerdesre az h neked mi a nezeted az a te dolgod🤭
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!