Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A barátnőm azzal fenyeget,...

A barátnőm azzal fenyeget, hogy ha nem találok rendes munkát rövid időn belül elhagy és hazaköltözik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amint akad valami alkalmi munka mindent elszoktam vállalni. Arról meg nem tehetek, hogy elköszönt az a cég tőlem ahol évekig dolgoztam, létszám csökkentés végett. Nem beszélve arról, hogy babát is várunk, és most meg hirtelen hogy nincs fix munkám már azzal kell kezdeni , hogy elhagynak? Vettem házat mindent biztosítottam eddig amit tudtam.

Férfiak ti mit tennétek? Egyszerűen nem fogja fel a párom, hogy amint tudok munkába állok, de jelenleg most picit rossz a helyzetem.

2020. szept. 10. 14:04
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
30as én megvédtelek fenti hozzászolásomban, nem szeretem ha vki kötekedik a helyesírással.
2020. okt. 8. 21:00
 32/49 anonim ***** válasza:
60%
30. És akkor most büszke vagy magadra? Azt hiszed, nem tudom, hogy a 31. is te vagy? Privátban meg biztos, hogy nem fogok neked visszaírni. Bosszankodj csak tovább egyedül, mert úgy gondolom, akit ennyire fel tud b*szni egy ilyen hülyeség, annak elég keserű élete lehet. A te szavaidat csak akkor fogják valaha komolyan venni, amikor azokat le is tudod írni rendesen. Különben ritkán szoktam ezért szólni bárkinek is, de a tiéd az valami borzalom. Azt javaslom, előbb tanulj meg írni, utána pattogjál.
2020. okt. 8. 23:28
 33/49 anonim ***** válasza:
blabla buszke vagyok magamra igen, mert kiállok azok mellett akiket bántanak ,főleg ha csak egy picit hibáztak és nem, nem vagyok ugyanaz .
2020. okt. 9. 09:25
 34/49 anonim ***** válasza:
dolgozz
2020. okt. 9. 09:26
 35/49 anonim ***** válasza:
Kérdező: Találtál munkát?
2020. okt. 9. 09:29
 36/49 anonim ***** válasza:
60%
33. Ha szerinted egy megszólítás a helyesírás miatt bántás, akkor azt javaslom, ülj vissza az iskolapadba, és tanulj még egy kicsit az életről. Majd akkor sírjál, hogy bántanak, ha ilyen stílussal egy barátod se lesz, aki megvédjen. Majd amikor tönkreteszik az önbecsülésed, majd amikor gúnyolódnak rajtad, mert nem tudsz normálisan beszélni. Én csak megjegyeztem, hogy nem jó a helyesírásod. Ha már ettől félted a kicsi szívedet, akkor csak szólok, hogy a világ ennél sokkal kegyetlenebb. Sok szerencsét az életben maradáshoz!
2020. okt. 9. 10:40
 37/49 anonim ***** válasza:

36 igen bántás, mert nem arra koncentrálsz amit ö adni kíván a válaszával hanem csak azt látod mit rontott el. De hagyjuk az ilyen nonsense dolgokat.

A lényeg talált munkát a kérdező vagy sem , erre lennék kiváncsi

2020. okt. 9. 16:39
 38/49 anonim ***** válasza:
60%
37. Akkor szerintem te nem olvastad végig, amit írtam. És hiába írogatsz itt kettő helyett, nem én vagyok a hülye. Ha szerinted bántás egy oktató jellegű megjegyzés, akkor biztos, hogy nem való neked az internet.
2020. okt. 9. 17:33
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
30as vok es a 31es nem én vok🙂kár vitáznotok ezen a meddő témán. Köszönöm 31es neked, de hidd el nem éri meg ilyen miatt vitázni bárkivel is. Ez legyen a legnagyobb gondod 32es. Sztem se írj se nekem sem a 31esnek privátban mert egyszerűen jelentéktelennek tartom a téma további boncolgatását amit 600 válaszodban itt firkálgatsz.Bizonygatni plane nem fogom h én vok a 30 31😂mindenesetre vannak bajok..
2020. okt. 9. 21:09
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja az h ki a hulye ezek utan foleg nem boncolgatnam ezt sem😂😂30as voltam.További minden jót de ilyen gyerekes vitából én már jócskán kinőttem.
2020. okt. 9. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!